Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

10 saker få vet om mig

Jag hittade ett intressant inlägg hos Lovisa och kör samma hos mig: 10 saker som få människor vet om mig. Få se om de här punkterna om mig förvånar er eller om de känns bekanta!

Karin gymmet
Som ni är vana att se mig. I gymmet!
  1. Jag älskar att äta smörgås! Min absoluta favoritsmörgås är rostat bröd med smör, marmelad och ost. Det äter jag många av på helgen, men låter det vara just min helgsmörgås. Annars skulle jag nog äta ihjäl mig på rostmackor.
  2. När det är ostädat hemma hos oss blir jag stressad. För mig är det verkligen värt att prioritera städningen även om jag inte tycker att det är jätte kul att städa.
  3. Min dröm är att göra en Svensk Klassiker någon gång. Egentligen är jag inte alls så förtjust i simning och längskidåkning är jag jätte dålig på. Men det vore en så rolig utmaning. Vill dock att barnen ska bli lite större först.
  4. När jag gick i lågstadiet var jag mattanternas favorit. Det var jag för att jag åt så bra av skolmaten. Men så var jag rund och go upp till 11-års åldern också. Då i femman upptäckte jag att det var roligt att spela bandy och pingis på rasterna och barnhullet försvann.
  5. Jag har extremt svårt för människor som inte håller vad de lovar och som inte återkopplar.Karin gym
  6. Det har länge varit en dröm för mig att en dag skriva en bok. Tidigare var det kriminalroman jag var inriktad på. Men nu har jag en annan bokidé. Är ganska säker på att jag kommer satsa på att få igenom den!
  7. Jag har väldigt lätt till gråt. Normalt sett gråter jag åtminstone en gång i veckan och periodvis kan det vara varje dag. Det behöver inte vara något stort eller allvarligt som får mig att gråta. Den kan bubbla upp för minsta lilla och så går den över ganska snabbt igen. Det är oftast väldigt skönt att gråta för det får mig att inse vad som är viktigt och värdefullt för mig.
  8. Är egentligen en blyg person, men har jobbat bort mycket av blygheten med åren. Den kommer dock fram ibland i vissa situationer.
  9. Jag är lite av en teaterapa och tycker att det är kul att stå inför många människor och prata (då är jag inte direkt blyg!).
  10. Om jag skulle vara tvungen att bo i ett annat land skulle jag vilja bo i Tyskland.

Har du också 10 saker om dig som få personer vet om?

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons