Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Älskar, saknar och önskar

Jag såg den först hos Jessica och sedan hos fler, som Jeanna, Anna och Elna. En sådan där lista, som jag bara var tvungen att skriva här hos mig också. Häng på du med om du vill och har en blogg!

Jag älskar att julen snart är här och att jag har en fin och underbar familj att fira med. På julafton brukar vi vara hemma hos oss tillsammans med min familj och mannens familj. Det är så mysigt att ha alla samlade och barnen älskar att få vara nära farmor, farfar, morfar, moster och sina farbröder.

Jag saknar min mamma något så oerhört mycket. Saknaden är som störst i de mest oväntade situationer och vid högtider som födelsedagar och jul. Det känns verkligen så tomt utan henne!

appelmos utan socker

Jag tycker så mycket om att träna att jag inte skulle kunna leva ett liv utan träning. Särskilt nu som sjuk/förkyld inser jag hur enormt mycket träningen betyder för mig. Samtidigt ska jag verkligen vara klok nog att vänta med att börja träna tills min förkylning är totalt bortblåst och lite mer därtill. Jag tänker inte riskera att bli sjuk så snart igen! Och så tycker jag galet mycket om att laga och baka nya hälsosamma saker, som det här sockerfria äppelmoset.

Jag brukar skriva in vad jag har gjort på dagarna i en sådan där papperskalender. Gillar att hålla kvar vid papper och penna trots att jag i övrigt är väldigt mycket av en digital person. I papperskalendern skriver jag om träningspass jag har tränat, utflykter vi har gjort och om olika “milstolpar” i barnens utveckling. Det är väldigt kul att ha den och bläddra i och minnas tillbaka. När jag sätter in foton i album typ en eller två gånger om året brukar den där kalendern dessutom vara väldigt praktisk för att komma ihåg när vi gjorde olika saker.

Jag önskar mig fred på jorden så klart och nu mer än någonsin. Men det känns lite för overkligt för att ens kunna uttala. Så jag säger en ullkappa istället.

Jag behöver frisk luft! Har fått alldeles för lite av det de senaste dagarna när jag har varit sjuk. Imorgon hoppas jag på mer av den varan. Och det spelar ingen roll att det ska regna. Jag vill ut och andas frisk luft!

Jag fick hem härliga paket igår med fina saker som jag ska tävla ut till er i december. Det ser jag verkligen fram emot!

eftermiddagssol

Jag blir glad när jag får cykla hem i en solnedgång som denna. När benen är trötta av allt cyklande och jag bara har några kilometer kvar innan jag är hemma. Och när jag sedan får ställa mig i en varm och skön dusch och duscha ensam utan barn och sedan, när jag är så där skönt trött men ändå full av energi, får lägga all min tid till barnen.

Jag längtar efter våren och sommaren. Visst, först längtar jag efter julen, skidåkning i Åre och pulkaåkning med barnen i vinter. Men av allt det tycker jag ändå att försommaren är den allra härligaste perioden.

Jag mår bäst när jag får vara med mina nära och kära. Det finns en massa annat som får mig att må bra också, men om jag inte skulle ha dem skulle inget annat vara roligt.

Så. Kan inte du berätta om dina älskar, saknar, önskar och så vidare?!! Skulle så gärna vilja läsa om dem!

10 kommentarer

  1. Åh, jag är så glad att du också gjorde min lista! Det där med papperskalender förresten, det är oslagbart och jag använder det också – älskar känslan av att skriva ned saker på riktigt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons