Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Apelsiner i sjukstugan

Den förkylning som jag har haft mer eller mindre i över en månad nu bröt i veckan ut till en rejäl variant av förkylning med feber och ont i tänderna. Det var tydligen inte tillräckligt att jag sov i elva timmar natten till tisdagen. För på kvällen satt jag med feberfrossa igen och behövde gå och lägga mig samtidigt som Smilla. Så idag var jag klok nog och stannade hemma från jobbet.

Utöver att jag är sjuk är även mannen det plus att Wilmer har varit hemma idag eftersom han verkade extra mycket förkyld i morse. Att vara sjuk och samtidigt vabba är ingen höjdare, men jag måste säga att det ändå har gått bra idag. Wilmer har mest hängt i TV-soffan och har varit enkel att ha att göra med. Tuffare var det när Smilla kom hem från förskolan på eftermiddagen.

apelsiner

Matlusten är väl sådär när man är sjuk, men jag har ätit på bra ändå. För det krävs energi och näring för att bli frisk. Och nu måste jag verkligen bli frisk snart!

Jag har frossat i apelsiner och det känns verkligen helt rätt just nu. Så goda och saftiga som de är så skulle jag kunna äta tio om dagen!

apelsiner

Vår bästa apelsintid är nu och jag ska fortsätta att boosta mig med massor av dem!

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons