Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Inspirationstories

Dagens tre tips

En sådan här tisdag i november tänkte jag dela med mig av några tips. Här kommer dagens tre tips.

kvarg valio nyheter

turkisk yoghurt och kvarg valio

1. Valio har lanserat nya mellanmål i sin serie Valio Selection i form av grekisk yoghurt och proteinrik kvarg med smaksättningar. Vi testade de fyra olika smakerna i helgen och fastän alla var väldigt goda fann vi vår favorit i den grekiska yoghurten med äpple och kanel. Det är synd att dessa mellanmål innehåller socker. Annars skulle jag gärna äta dessa till mellis varje dag.

2. Jag har upptäckt en ny podd. 4Good ger ut Sunshinepodden, en podd som bjuder på möten med människor som drömt och gjort! I podden får vi ta del av historier från kända och okända människor som peppar och inspirerar till att leva ett drömliv. Jag älskar den typen av poddar och håller just nu på att lyssna ikapp de många härliga avsnitt de redan har gjort.

3. Jag har nyligen börjat läsa bloggar via Feedly, både när jag läser dem i mobilen och på desktop. Innan har jag oftast gått in på mina favoritbloggar en och en, men insett att det är mycket smartare att läsa dem i ett flöde. Tidigare använde jag Bloglovin, men tycker att Feedly är smidigare att använda. Tipset fick jag av Sara när jag hörde om hur hon läser bloggar. Hur gör du när du bloggläser?

5 kommentarer

  1. Ah, jag hittade också den podden, bara nu i veckan 🙂 Har bara lyssnat på det senaste avsnitten med Paolo!
    Mina bloggar läser jag genom Bloglovin. Man skulle kanske in på Feedly och kika.

Lämna en kommentar

Annons
Annons