Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Majskakor de luxe

Helgfrukostar alltså. När man sitter länge och äter sin fruost, plockar på sig en massa gott och dricker extra mycket kaffe. Det är livskvalité för mig!

Gårdagens frukost var en av de bättre. Jag pimpade ett gäng ekologiska majskakor med underbara pålägg. Den ena kakan godare än den andra. Till det åt jag apelsinklyftor och drack två baljor kaffe. Vilken härlig lördagsstart!

FRIGGS majskakor frukost 2

En av majskakorna fick ett lager med smör, ett par skivor med ost och så päronklyftor och några rostade solrosfrön på toppen.

FRIGGS majskakor frukost 3

På en annan bredde jag mosad avokado och lade paprika samt tomat över.

FRIGGS majskakor frukost 4

Och så gjorde jag en härlig variant med smör, ost och ett gäng skivor av kokt ägg.

FRIGGS majskakor frukost 5

FRIGGS majskakor frukost 6

Hade väldigt svårt för att välja vilken som var godast!

Friggs majskakor

Apelsinerna är grymt goda nu och jag frossar gärna i dem. Gillar att klyfta upp en apelsin och äta den så i klyftor. Annars är det också gott att tärna en apelsin i mindre bitar och blanda tillsammans med annan frukt i en fruktsallad. Bra att boosta med alla vitaminer som går. För nu vill jag inte vara förkyld med i år!

friggs bars

friggs bars 2

Majskakorna jag åt av är en nyhet från FRIGGS. Det är även dessa nötbars med superfrön. Har ni testat dem? Riktigt goda och smarta att ha med i väskan som ett mellanmål när hungern tar vid.

Lämna en kommentar

Annons
Annons