Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Inspirationstories

Peppiga listan

Sjukstugan fortsätter, febern ger inte med sig och det är minst sagt segt. Men för att peppa upp mig själv och er så kommer här den peppiga listan.

  • De senaste dagarna har jag varit för dålig för att orka läsa vare sig bloggar, tidningar eller annat som ger inspiration. Men idag har jag läst ikapp några bloggar. Bland annat hittade jag de här härligheterna hos Fanny.
  • Snart är det adventstider och det lackar mot jul. Jag älskar verkligen den här tiden på året och vill inte annat än att vara frisk då. Jag planerar för en adventskalender till barnen med luckor att öppna varje dag och här på bloggen kommer ni kunna ta del av en himla härlig kalender. Jag har ett gäng fina priser som väntar på att få tävlas ut plus att jag tillsammans med Everyday Stories kommer ha en adventskalender också. I december finns det alltså många anledningar till att kika in här!
  • Jag, syster och några av hennes vänner hade turen att få varsin biljett till Eurovision när de släpptes idag. Jag älskar Melodifestivalen och sitter alltid bänkad. Därför ska det bli extra kul att få se den stora finalen live i sitt egna land!
  • Som jag skrivit om tidigare och som ni alla har sett i all reklam de senaste dagarna så satsas det för fullt på Black Friday i år. Jag gillar Bodystore och deras produkter skarpt. Om jag vore du skulle jag passa på att fynda hos dem nu när de har 15% på hela sortimentet. (Klicka på bannern och du kommer direkt till sajten)

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons