Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Smoothie Bowl med hallon och jordgubb

När man häller upp en smoothie i en skål istället för i burk eller glas öppnas möjligheterna för topping upp på ett helt annat sätt. Visst kan man även toppa den drickbara smoothien med mycket gott också. Men det blir inte lika enkelt att få i sig den då. En smoothie bowl går att garnera med massor av gott och är samtidigt enkel att äta med sked. Här kommer min smoothie bowl från dagens frukost!

smoothiebowl hallon 4

smoothiebowl hallon 3

Smoothie Bowl hallon & jordgubb

en portion

  • en halv burk kvarg
  • 1/2 banan
  • rejält med frysta hallon
  • en hel del frysta jordgubbar också
  • några frysta mangobitar
  • skvätt med mjölk
  • 1 tsk macapulver
  • en aning vaniljpulver
  • Topping: hallon, kokosflingor, solrosfrön och bipollen

Mixa allt, smaka av och häll upp. Toppa med valfri topping. Den jag hade var super god till!

smoothiebowl hallon 2

smoothiebowl hallon 5

Visste ni att bipollen är en av naturens mest kraftfulla livsmedel? Bipollen är den pollen som honungslena samlar in och den innehåller i princip alla de enzymer och coenzymer som kroppen behöver, och det i en perfekt balans.

På vardagarna äter jag min frukost på väg till eller på jobbet. Så denna smoothie bowl från i morse var inte riktigt så här fin när jag åt den tillsammans med ett ägg. Men den var i alla fall så fin när jag gjorde i ordning den.

En annan härlig smoothie bowl är denna med blåbär.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons