Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Smoothiestart

Jag vaknade med en helt annan känsla i morse. En bra känsla. Jag hade fått sova hela natten och det helt utan feberfrossa. Fortfarande förkyld, men utan feber och mycket piggare. Så skönt!

Det firade vi med en härlig smoothie till frukost. Barnen älskar det och jag blir lika glad varje gång som de dricker mängder av den smoothie jag gör. Perfekt sätt att få i dem bra näring på. Jag borde faktiskt göra smoothie oftare.

smoothie

Jag gjorde en variant med hallon, mango, banan och macapulver.  Härligt krämig och kall blev den eftersom hallonen och mangon kom direkt från frysen. Vi drack smoothie och åt smörgåsar och var allmänt glada för att alla i familjen äntligen kände sig friskare.

hyacint

Än har vi inte julpyntat så mycket. Det är bara en hyacint, en amaryllis och några ljusslingor som har fått komma fram. Men imorgon ska vi plocka fram lite mer inför första advent.

Nu håller jag alla mina tummar för att vi ska få hålla oss friska ett bra tag nu. Tycker att vi förtjänar det!

4 kommentarer

  1. Härligt att det känns bättre!
    Smoothie som är så gott. Ett tag blev det smoothie här rätt ofta men har kommit ifrån det lite. Kanske ska göra en idag 🙂
    Trevlig advent!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons