Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

julbelysning

Det är mycket som tyder på att det snart är jul. Och jag myser av det i fulla drag!

I stan är det smyckat med vacker belysning och många butiker har redan börjat skylta med jul. På söndag är det premiär för NK’s julskyltning. Jag är glad över att jag dagligen får gå genom de centrala delarna av Stockholm när jag tar mig till och från kontoret. Blir så härligt inspirerad av allt det juliga!

Julknacke Leksands

Julknacke Leksands 2

Det har börjat komma en hel del pressutskick som har med julen att göra. Från Leksands har jag bland annat fått nyheten Julknäcke 2015, ett knäckebröd som smakar kanel och äpple. Mest kanel om du frågar mig, vilket är en krydda jag älskar och gärna äter mer av till jul.

På tal om julkryddor är jag sugen på att krydda allt jag äter med pepparkakskrydda. Härom dagen hade jag det i min havregrynsgröt och det passar bra att ha i smoothien eller i kvargen. Nu är jag på jakt efter Dumle Pepparkaka, men har inte sett det i butikerna ännu. Hoppas att de säljer den sorten i år igen för det är verkligen en favorit för mig! Läs förresten min lista med mina favoriter med pepparkakssmak (när jag ser den blir jag förresten sugen på att baka pepparkakor också och garnera dem med kristyr).

Jag har börjat fundera på om det är läge att börja med att spela julmusik nu och starta igång julpyssel med barnen. Jag tycker absolut att det inte är en dag för sent för den typen av aktiviteter går inte att få för mycket av så här års.

Har du börjat med julförberedelserna ännu?

6 kommentarer

  1. Jag har bara kommit till en köpt julklapp men pepparkakor har jag mumsat på ett tag nu 🙂 Det är så fint och mysigt när de dekorerar i ens stad! Jag har aldrig varit i Stockholm under vintern men någon gång så kanske…

  2. Jaaaa! Älskar julstämning och framför allt julbelysning, och njuter också väldigt av att få springa genom city när det är pyntat. Nu känner jag nästan att det är lite panik (hihi) då vi precis ska flytta och inte lagt upp balkongbelysningen här utan gör det efter att vi flytta. Målet är att vara första som får upp ljusslingan i huset 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons