Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Transportlöpning

Löpning Karin Axelsson

Som ni vet gillar jag att vara effektiv med min tid. Och kan jag inte springa på väg från jobbet så kan jag göra det till jobbet istället. Det var precis vad jag gjorde igår! Hade på fredagen tagit reda på att vi har en dusch på kontoret. För det är ju en förutsättning för att det ska fungera att transportspringa till jobbet.

Trots att det var becksvart och regnade ute när jag gav mig iväg var det mysigt att springa till pendeltågsstationen nästan sju kilometer bort. Jag hade pannlampan för att kunna se ordentligt och för att synas. Framme på tåget fick jag pausa en stund innan det var dags att springa de 1 1/2 kilometerna bort till kontoret.

Karin transport running

Känslan igår var precis densamma som jag minns att den var när jag började med transportlöpning för dryga tre år sedan. Nu som då hade jag nyss varit föräldraledig och att kunna springa iväg tidigt på morgonen utan att behöva tänka på bebis var så befriande. Så här glad var jag då och lika glad är jag nu!

Enda problemet med att springa till jobbet och inte hem är att man måste få med sig tjock jacka nu på vinterhalvåret. Jag lyckades knöla ner min i löparryggsäcken tillsammans med allt det andra. Så nu är inte det ett problem heller längre!

Här har jag skrivit om det smarta med att springa från jobbet istället.

10 kommentarer

    1. Verkligen!
      Den ryggsäck jag har heter Inov och fungerar bra för mig. Den är inte jätte stor och sitter åt bra mot ryggen. Jag får plats med dator, matlåda och ombyteskläder i den. Det är självklart lite ovant i början att springa med ryggsäck och man får tänka extra noga på att hålla bålen anspänd. Men man vänjer sig och nu märker jag knappt att jag har den på när jag springer.

Lämna en kommentar

Annons
Annons