Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En morgonpromenad i juletid

Stockholm juletid morgon

Man kan tycka vad man vill om den väderlek vi har nu. Visst hade det varit mysigare med snö och minusgrader, men jag tänker inte låta vädret påverka min julstämning. I staden är det så vackert nu med all belysning, granar och andra juldekorationer. Allra finast är det på morgonen medan det ljusnar och det varma skenet från belysningarna sprider sitt ljus i allt det blåa och lite ruggiga.

En morgon förra veckan unnade jag mig en längre promenad i staden – en morgonpromenad i juletid. Det var fint att få gå där medan det ljusnade. Trots att det regnade och egentligen borde ha varit snö som kom ner så fick jag mig en dos med julstämning.

Stockholm morgon

Stockholm juletid morgon

Dessa fina älgar, som finns på några platser i Stockholm, är så fina i all sin glans. Vilka mäktiga djur egentligen!

Stockholm morgon granar

Det finns många pampiga granar att beundra. Jag njuter av dem och av att vi har två fina granar hemma hos oss nu; en som står klädd i vardagsrummet och en med belysning som står ute på farstukvisten.

Vad vore en jul utan granar?

När jag gick där i regnet den här morgonen för några dagar sedan huttrade jag lite och skyndade på stegen för att få upp värmen i kroppen. Där och då hade det inte varit fel med ett par av de sockor som finns att vinna i dagens Everyday Stories-kalender.

Everyday stories julkalender

smartwool Granitbiten

Trött på att frysa om fötterna? Vill du vara snyggast på After Ski:n?  Tävla och vinn ett par SmartWool PhD Slopestyle-strumpor, skidstrumpan som funkar lika bra i pjäxan som till vardags. Läs mer om SmartWool och hitta tävlingssvaret här.  

Tre vinnare får varsitt par SmartWool PhD Slopestyle Ski Sock, värd 380kr. För att vara med och tävla vill vi att du gillar GranitbitenFacebook och svarar på frågan: Vad är det för typ av ull i SmartWools strumpor?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dag att tävla är den 24 december.

Förresten. Om ni undrar över vilka som vinner dessa luckor i Everyday Stories-julkalender så hittar ni vinnarna här.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons