Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En riktigt god jul med en härlig vinst i ES-luckan

Julgran

God Jul på er alla fina läsare! Tack för att ni kikar in här ibland och för att ni ger mig så mycket glädje och värme. Jag hoppas att ni alla får en fin julafton med mycket kärlek, omtanke, skratt och kramar. Ta hand om er och era kära och njut av att få vara i nuet!
julgran 2

julgran

Här kommer några bilder på vår julgran, som har stått pyntad i några dagar nu. Älskar lukten från den och hyacinterna. Igår kväll doftade det också underbart av smörkola när jag kokade det och gjorde en variant med chokladsmak och en med pepparkakssmak.

Idag kommer min och mannens familjer över till oss för att fira. Det brukar vara tradition att vi firar hemma hos oss. Jag ser fram emot en härlig dag i gemenskap med dem.

gran ute

Det blåste rejält utomhus igår kväll när jag tog de här bilderna. Vår lilla gran på farstukvisten höll på att blåsa omkull. Men ganska mysigt att vara inomhus när vinden viner ute.

Så vill jag också önska god jul genom att berätta om sista luckan i Everyday Stories julkalender. Idag har några av er chansen att vinna inträde till nästa års roligaste träningsevent!

Everyday stories julkalender

Blogger Boot Camp är ett träningsevent för alla som gillar träning och sociala medier! Under en hel dag, lördagen den 12 mars, bjuds det på fartfyllda eller lugna träningspass och intressanta och lärorika föreläsningar. Mycket skratt, en hel del träningsvärk och en härlig goodiebag utlovas till alla deltagare! Biljetterna, som kostar mellan 995-1295 kr brukar sälja slut snabbt – Biljettsläpp sker den 1 januari. Kolla in eventet i sin helhet här: Blogger Boot Camp 2016.

BBC 2016
Visst ser ni en del bekanta ansikten bland instruktörerna?

Två vinnare får två biljetter var till Blogger Boot Camp 2016, 12 mars, KTH-hallen i Stockholm.

För att vara med och tävla så vill vi att du:

1) gillar Blogger Boot CampFacebook och

2) delar detta inlägg (delningsknapp för Facebook finns ovanför kommentarsfältet) – glöm inte att vi också behöver dina uppgifter – Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Sista dagen att tävla är den 28 december.

PS. Glöm inte att kika in senare idag för sista luckan i även min julkalender! God Jul!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons