Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Frostig kyla

frost och sol

Att gå från stationen till barnens förskola var en ren och skär fröjd. Dels skulle jag få vara med om de bådas luciauppträdande och dels var himlen så vacker när solen var på väg ner och sken med sina sista strålar. Det var iskallt – en frostig kyla – och jag huttrade, men njöt ändå. Idag, efter tre dagars frysande, har jag varit klok nog att dra på mig underställ under kläderna. De, min mössa och mina tjocka vantar ska hålla mig varma. För när det är så här kyligt och vackert vill jag inte strunta i att vara utomhus bara för att jag fryser.

sol och lampa

frost och sol

Jag gick där igår och funderade över allt det fina jag har. När vädret är vackert påverkar det mig på så många härliga sätt och mitt mindset blir alltid så optimistiskt. Allt är rosenrött och rosa för mig där och då.

frost

frost

frost

Och så den här vackra frosten som vi har nu och som jag inte kan få nog av. Älskar hur den biter sig fast på mark och växter och inte släpper tagit trots att solen skiner tappert några timmar på dagen. Frosten är som en härlig inledning på vintern och den vittnar om snö. En kollega sade till mig att det inte ska komma någon snö till jul i år, men det vill jag inte tro på. Än lever hoppet!

Ni förstår att min promenad där igår var härlig. Det var mysigt att kolla in barnens luciauppträdande också. Ingen av dem sjöng så mycket, men desto mer sång blev det senare på kvällen när vi uppträdde för far i huset.

Everyday stories julkalender

maria akerberg

På tal om frost och kyla. Har ni samma problem som jag under vinterhalvåret att ni blir alldeles torra om händer och läppar? Jag får smörja in mig hela timme för att slippa torrheten och jag har märkt att det verkligen lönar sig att satsa på kvalitet när det kommer till produkter att smörja sig med. I dagens Everyday Stories-lucka kan du vinna något som verkligen kan hjälpa torra händer. fötter och läppar – nämligen ett kit från Maria Åkerberg, innehållande handkräm, fotkräm och läppbalsam.

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday StoriesFacebook och  svarar på frågan: Använder du ekologiska kroppsprodukter?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dagen att tävla är 20 december.

Lämna en kommentar

Annons
Annons