Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Frukost med CCS Healthcare

Centralbadet

centralbadet

Jag startade hemifrån tidigt, sprang i lugnt tempo till stationen, tåg tåget in till stan och fortsatte springa en sväng längs med Norr Mälarstrand. Himlen var fortfarande väldigt mörk och det var så vackert med alla ljus från husen och trafiken, som lyste upp vattnet. Vid klockan sju avslutade jag min transportlöpning när jag hade kommit fram till Centralbadet.

Även där var det så fint med alla lampor som lyste i mörkret. Jag gick in för att ta en dusch och byta om. Det var så meditativt och härligt att komma in i omklädningsrummet och duschrummet. Lugn och härlig musik spelades och det doftade gott. Efter duschen var jag redo för gårdagens pressfrukost med CCS Healthcare.

Frukost Centralbadet

I Ecobaren fanns en härlig frukostbuffé och jag tog för mig av smörgås, lingonsmoothie, melon, yoghurt med nötter och honung samt kaffe.

frukost och pt-fia

På plats var PT-Fia eftersom hon är ambassadör för CCS Healthcare.

Frukost

Vi mumsade på frukosten i cafét med ljusterapilampor. Första känslan var att det var lite obehagligt att sitta i ett sådant starkt och varmt ljus, men bara efter en kort stund fick jag en så härlig och uppiggande känsla istället. Det var bländande ljust och skapade en härlig energi i rummet. Alla vi som var där kände oss allt annat än morgontrötta, kan jag säga!

pt-fia

Sofia står för en så sund syn på hälsa, tycker jag. Hon pratade om det faktum att det finns så många som inte mår bra i dagens samhälle. Det är verkligen tragiskt att det är så pass många som känner press och stress över det här med att träna, äta och leva, som inte har hittat en bra balans och som antingen lever “för hälsosamt” eller “för ohälsosamt”. Många eftersträvar något slags ouppnåeligt ideal, som är allt annat än hälsosamt, men som anses vara det.

Jag tycker det här ämnet är otroligt intressant och har tyvärr inte hela lösningen på problematiken. Det bästa vi kan göra är att sprida ett hälsosammare ideal, där kärnan ligger i att lyssna till sig själv och sitt egna välmående, och hoppas att vi kan påverka andra med det.

Hur tänker ni kring detta? Upplever ni också att det finns många som kämpar för att vara hälsosamma, men som har missuppfattat vad det handlar om och istället för att hitta sin balans i livet strävar efter ett osunt ideal som handlar mer om utsida än insida?

CCS Healthcare

CCS Healthcare står även de för en sund syn på hälsa. Företaget tillverkar sina ekologiska produkter lokalt i Dalarna och har en filosofi som bygger på att utveckla produkter med passion för hud och hälsa.

De lyckades grymt bra med att ge mig, och de andra som var där igår, en härlig morgon som gav mig mängder av energi för resten av hela dagen.

4 kommentarer

 1. Tyvärr tycker jag att man snappar upp den känslan i bloggvärlden ibland.
  Även ibland etablerade bloggare. De vill ge ett hälsosamt intryck, men det känns bara konstigt. Egentligen borde man kanske inte läsa såna inlägg, om man ska vara noga med det här att rensa och bara läsa sådant som man blir inspirerade av… Men som svar på din fråga, hur som helst: Ja, det dyker upp ibland. Vi får hoppas att positiva bloggar väger över, särskilt i det långa loppet. Som din t.ex.! 🙂

  Kram M

  1. Jag tänker också som så, att man får se till att avfölja de som inte inspirerar till hälsa i dess egentliga betydelse. Och vi som tänker så påverkas nog därför inte på samma sätt som de som suger åt sig av allt på ett mer ofiltrerad sätt.
   Jag hoppas också verkligen att de verkligt sunda influencers är de som vinner i längden.
   Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons