Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Göteborgsgirot – Everyday Stories lucka 2

Göteborg. Denna älskade stad som jag bodde några år i under mina tidiga 20. Göteborg – staden som jag har haft så mycket kul i, där jag har pluggat, jobbat i ICA-butik och guidat på Paddan-båtarna. Staden som är lagom stor, men ändå känns lite för liten när man har bott där en två-tre år. Göteborg kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. I helgen ska jag dit och hälsa på kompisen Marie. Så härligt!

Vill du upptäcka Göteborg från cykelsadeln? I så fall ska du vara med och tävla om det!

I dagens Everyday Stories lucka kan du vara med och tävla om fyra startplatser till Göteborgsgirot!

940x500px

Den 6-8 maj går Göteborgs största cykeltävling – Göteborgsgirot – av stapeln. Cykla genom stadens alla stadsdelar i Göteborgsgirot 140km, Stadsgirot 70km eller Halvgirot 35km. Föredrar du skog och mark kan du anta utmaningen i MTB-Girot 50km.

För att vara med och tävla om dagens lucka så vill vi att du svarar på följande frågor:

  1. Vad är ditt bästa Göteborgsträningstips?
  2. Vad vill du lära dig om landsvägscykling?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Lämna en kommentar

Annons
Annons