Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Hydro Flask – Everyday Stories lucka 19

utflykt vinter

Att ge sig iväg hela familjen på utflykt i snö. Att pulsa i allt det vita och dra de små i pulkor uppför backen för att sedan åka pulka hela gänget nedåt. Springa upp och åka ner och efter ett tag, när vi blivit trötta och hungriga, slå oss ner på en bänk och äta mellanmål. Det är sådant jag verkligen längtar till.

Bilden här är från backen utanför vår andelslägenhet i Åre. Dit åker vi nästa gång i slutet av januari och då vill jag göra just det. För att åka pulka och ha mysfika i snön tillsammans med familjen kan vara något av det bästa som finns. ♥

sommar strand

Eller att sitta på en strand mitt i den vackra sommaren och blicka ut över vattnet. Att ta en simtur eller plaska i vattnet med barnen för att sedan ha picnic på en filt och bara njuta. Jag kanske inte längtar så mycket till den nu eftersom det känns så långt bort, men jag ser fram emot när vi är där igen.

När vi sitter där i snön eller på stranden vill vi kunna dricka något varmt eller kallt, som har hållit temperaturen bra medan vi har lekt och busat. Det är då vi skulle ha nytta av det som finns i dagens Everyday Stories-lucka.

Everyday stories julkalender

Hydro Flask

Lagom till jul lanseras Hydro Flask i Sverige. Har du också tröttnat på fisljummet? Skaffa en isolerad Hydro Flask i livsmedelsklassat rostfritt stål! Din varma dryck hålls varm i upp till 12 timmar och kall dryck är kall i upp till 24 timmar. Det rostfria stålet varken absorberar eller avger smak och gör dessutom flaskan okrossbar.  Läs mer om Hydro Flask här.  

Tre vinnare får varsin Hydro Flask 21oz Standard Mouth, värd 380kr.

För att vara med och tävla vill vi att du gillar Granitbiten på Facebook och svarar på frågan: Hur lång garanti är det på Hydro Flask?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dagen att tävla är 24 december.

Lämna en kommentar

Annons
Annons