Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Julkalendern – Vinn hudvård L300

Jag brukar nästan alltid tvätta av mig sminket ett par timmar innan jag ska gå och lägga mig på kvällen. Tycker att det är så härligt att få använda en skön rengöringsmjölk, tvätta av mig med den, skölja och torka mig för att sedan smörja in mig med en nattcréme och njuta av att inte ha några sminkprodukter kvar på ansiktet. Det renar och piggar upp och jag kan spendera kvällens sista timmar med den känslan.

L300

Jag använder gärna hudvårdsprodukterna från L300. De rengör på djupet, luktar gott och ger den där fräscha och härliga känslan som jag vill åt. I dagens julkalenderlucka har jag möjlighet att tävla ut ett sådant kit till en av er!

I hudvårdskitet finns:

 • L300 cleansing milk
 • L300 cleansing mousse
 • L300 eye cream
 • L300 face cream
 • L300 night creme

L300

För att vara med och tävla:

 • Gå in och gilla L300Facebook
 • Svara på frågan: Vad står namnet L300 för?
  1. Läkemedelsprojekt 300
  2. Hud 300
  3. Fukt 200
 • Skriv ditt svar i en kommentar till detta inlägg.
 • Sista dag att tävla är 3 december 2015.
 • Vinnaren presenteras 4 december här på bloggen.

Lycka till!

27 kommentarer

 1. Gillar på Fb (Decibel Sandstedt), <3
  Och svaret på frågan är numero 1. Läkemedelsprojekt 300. 🙂
  Jag har velat testa deras produkter i evigheters evighet!
  Mvh / D

 2. Rätt svarsalternativ är nummer ett,
  nu har jag lärt mig lite mer vett.

  Men att L300 är bra visste jag dock,
  hur populära de är är bara det en måttstock.

  Och så fina förpackningar i rosa och vitt,
  värda och stå framme i badrummet mitt.

  Skulle därför dessa produkter gärna testa,
  tror de i mitt skönhetshjärta skulle fästa.

  Följer på FB 🙂

 3. Svar på tävlingsfrågan: Nr 1 -Läkemedelsprojekt 300

  Håller tummarna hårt nu, vore så väldigt välbehövligt med dessa produkter för min hy!

 4. L300 står för Läkemedelsprojekt 300.
  Gillar på fb.
  Hoppas på vinst, det vore den perfekta julklappen till min hy!

Lämna en kommentar

Annons
Annons