Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Shape Me Up – Everyday Stories lucka 23

Karin gym

Solen skiner, jag har jobbat klart för dagen och är på väg till lilla familjen för att fokusera helt på dem och på att fira jul. Så härligt!

Har ni tänkt på att det har vänt nu? Ljuset är på väg tillbaka eftersom vi igår hade den allra kortaste dagen på året. Underbart!

Något annat som är härligt och som jag noterade både i morse och igår morse var att det var riktigt många på gymmet och tränade. Det brukar sällan vara så många andra på mitt lilla gym när jag är där och tränar, men uppenbarligen verkar en hel del satsa på tidig morgonträning inför jul. Härligt att se eftersom jag tror ganska många väljer att prioritera bort träningen mitt i julförberedelserna.

Karin gym

Min träning i morse var trött till en början, men efter några övningar var jag på G och hade värsta träningsflowet. Kanske var det tack vare de färgglada kläderna? Eller på grund av det faktum att det är julafton imorgon?

Det jag också vill prata om är innehållet i dagens Everyday Stories-lucka. För i nästsista kalenderluckan döljer sig fina kläder Shape Me Up, som passar vid ett träningspass på gymmet.

Everyday stories julkalender

Shape me up

I dagens lucka kan du nämligen vinna ett par Yael tights och en Lacti top från Shape Me Up i storlek M.

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday StoriesFacebook och svarar på frågan:

  • Hur ser dina drömtights ut?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dagen att tävla är 24 december.

Lämna en kommentar

Annons
Annons