Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Inspirationstories

Sociala medier

Eftersom jag driver frågor om sociala medier och SEO dagligen i mitt jobb så ser jag till att driva de kanalerna även med bloggen. Jag gör det för att jag vet att det gör skillnad och för att det är kul såklart!

Mitt Bloglovin har länge legat och slumrat, men nu har jag tagit tag i det och har ett aktivt konto. Är du en sådan som läser bloggar via Bloglovin tycker jag att du ska följa Fitness & Hälsa här. Det är ändå väldigt smart att läsa bloggar på det sättet, i sitt egna flöde och klicka in på dem som intresserar mest.

Instagram är en social mediakanal som jag verkligen älskar. Jag ser till att bara följa konton som ger mig härlig inspiration och pepp. De som har för mycket fokus på vikt, kropp och utseende brukar jag avfölja. Det jag inspireras av är vackra naturbilder, svettiga träningsbilder och mat som nästan är som konst. Här hittar du min Instagram!

Facebook sida

Nyligen skapade jag en Facebooksida för Fitness & Hälsa. Äntligen, kan jag tycka, och inte en dag för sent. Gilla gärna sidan och du kommer få uppdateringar och info om sådant som rör bloggen. Här hittar du den!

Pinterest är en helt ljuvlig inspirationskälla. Jag kan verkligen fastna där och det är jag nog inte ensam om. Däremot har jag själv inte lagt upp så mycket i mitt Pinterest-konto. Jag får skylla det på prioriteringar, helt enkelt. Jag har en board med Healthy Baking by Karin, men skulle vilja skapa hur många fler boards som helst.

LinkedIn är grymt bra när det kommer till att nätverka med andra i sin bransch. Där hittar jag ofta mycket bra information om SEO, sociala medier och digitala nyheter eftersom det är den typen av grupper och företag jag följer där.

Twitter är kul, men jag glömmer ofta bort det. Ser till att vara synlig där ibland i alla fall.

Snapchat är den kanal som jag kan minst om eftersom jag inte har kommit igång med att använda än. Jag har ett konto dock och tänker mig att jag ska testa det framöver. Verkar ganska härligt med ett medium som är oretuscherat och väldigt direkt!

Vilken är din favorit bland sociala medier?

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons