Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Det borde ju vara så att tiden till träning är oändlig när det är julledigt. Men trots det har jag tagit det väldigt lugnt med träningen just under julhelgen. Min träning i jul har mest bestått av uteaktiviteter, några kortare promenader och lite pulkaåkning.

I början på förra veckan var jag flitig med träning och körde både träningspass hemma och på gymmet. Men på julafton var det som att luften gick ur mig och jag hade ingen lust att träna varken då eller dagarna efter. Behövde nog ta det väldigt lugnt och lyssnade därför på kroppen.

Karin gymmet

Nu när det är måndag och mellandagarna är ett faktum är träningslusten desto högre och jag känner för att köra ett svettigt pass. Medan jag sitter inne och jobbar tittar jag ut på kritvit snö och en helt ljuvligt vinterlandskap utanför fönstret. Om en liten stund är det jag som tar lilltjejen i pulkan och drar ut på en rask promenad i snön. Senare i eftermiddag planerar jag ett pass med TRX inomhus.

Vi får se hur svettig jag blir, men några härliga droppar ska jag nog få till. Längtar!

Hur tränar du under julen?

4 kommentarer

  1. Precis så har det varit för mig också… Knappt någon tid eller lust för träning under julhelgen, men nu är suget enormt igen! En löprunda idag och igår har det blivit, och jag satsar nog på träning åtminstone en gång per dag resten av det här året! Inte så många dagar kvar av året, så det borde ju gå… 😉

Lämna en kommentar

Annons
Annons