Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Blogger Boot Camp 2016

Blogger Boot Camp 2016

Traditionsenligt släpptes biljetterna till Blogger Boot Camp 2016 igår den 1 januari. Jag såg till att anmäla mig till de träningspass och föreläsningar jag vill vara med på redan igår kväll och vill påminna er om att också se till att anmäla er i tid. Eller har ni redan anmält er? För visst ska ni väl vara med i år?

När jag räknar efter tror jag att jag har varit med på fyra Blogger Boot Camp. Eller är det fem? Hur som helst har jag haft galet kul varje gång. Svett, skratt och härlig gemenskap under en heldag tillsammans med andra tränings- och bloggkompisar. Kan det bli bättre?

I år tror jag det kommer bli roligare än någonsin. Mycket för att jag själv ska vara med och föreläsa om “SEO för bloggar”. Jag hoppas så att några av er är intresserade av att komma och lyssna och diskutera i den föreläsningen!

Blogger Boot Camp 2016

Förutom att prata SEO ser jag fram emot att yoga med Shay Peretz, lyssna på Fannys tips om bloggfoton, träna Move & Improve med Antonia Eriksson samt utomhusträna två pass, dels med Alexandra och dels med Linda Lövqvist.

Om du inte har anmält dig till Blogger Bootcamp 2016 än är det här du klickar dig in och gör det. Hoppas att vi ses där!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons