Hamburgare till söndagsmiddag

Våra söndagskvällar brukar oftast vara ganska lugna. Vi brukar spendera dem hemma för att avsluta helgen på ett avslappnat sätt och hämta energi inför den kommande veckan. Jätte härligt och skönt, men minst lika trevligt är det att bjuda över några vänner på söndagsmiddag. Det var vad vi gjorde igår.

Typisk mat som fungerar till både vuxna och barn är ju hamburgare så det var vad vi åt. Klassiska hamburgare av nötkött med härliga tillbehör verkade gå hem hos alla och även jag tyckte att det var väldigt gott.

hamburgarmiddag

Min godaste guacamole är denna. Jag gjorde den inte riktigt så denna gång, men fick ändå bra sting på den med hjälp av vitlök och citron.

sotpotatis pommes

Vi åt mina sötpotatis pommes också såklart. Jag är verkligen helt såld på dem! Till efterrätt smaskade vi på födelsedagstårta och morotskaka. Mums för den kvällen!

Precis som att det är härligt att inleda helgen med en social middag på fredag kvällen är det minst lika trevligt att avsluta helgen på samma sätt. Att vår 1-åring fick äta morotskaka och tårta strax innan hon skulle gå och lägga sig var kanske mindre bra. Hon somnade inte direkt vid 20 igår kväll, utan snarare vid 22.30, kan jag säga. Så kan det bli med sockerkick för små barn. Men, utöver det kan jag bara rekommendera hamburgare till söndagsmiddag med goda vänner.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.