Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Popcornchoklad – dagens lördagstips

Popcornchoklad

Kombinationen sött och salt är ju bara för underbar. Jag testade nyligen chokladen från Fazer med popcorn och blev frälst direkt. En popcornchoklad där salta, knapriga popcorn möter söt och len choklad. Åh, himmelriket!

Popcornchoklad

Mitt tips till dig idag är att gå ut till en butik och leta upp den här chokladen. Det går inte att inte tycka om den och har du inte smakat den tidigare måste du se till att göra det!

Popcornchoklad

Popcornchoklad

Själv sitter jag snart i bilen, på väg till Åre. I natt övernattar vi i Sundsvall och med mig i packningen finns bland mycket annat den här chokladsorten. Gissa om jag kommer njuta lördagsgott ikväll?!!!

Förutom den goda chokladen ser jag så klart fram emot vårt Åre-äventyr. Mängder med snö, skidåkning, pulka och dagar med familjemys står på agendan. Och en och annan kopp varm choklad, kan jag tänka mig också. För skidåkning och varm choklad hör ju ihop!

Popcornchoklad

Det finns många goda kombinationer med choklad. Denna popcornchoklad är helt klart en av de allra godaste!

6 kommentarer

  1. En av mina favoriter också. Men jag åt en helt sådan chokladkaka häromhelgen och det blev lite mycket och har sedan dess inte varit sugen på den. Marabous JAPP-chokladkaka är annars en favorit. Har köpt den flera gången den senaste tiden och alla i familjen gillar den massor. Testat den?

  2. Jag som inte äter godis (sen jag var typ 11 och startade tävling med min syster om vem som kunde hålla sig utan godis längst), och inte riktigt har godis/ choklad på menyn, tycker det vore spännande att smaka. Ha en härlig Åre-dag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons