Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
HealthstoriesWorkoutstories

TRX-träning utomhus

TRX utomhus

Det är så enkelt att ta sin träning utomhus och det behöver inte vara ett hinder att det är flera minusgrader och tjockt med snö. Härom dagen hade jag tagit med min TRX i bilen och när jag kom till parkeringen intill tågstationen efter att ha jobbat plockade jag ut träningsredskapet och gick till närmaste park.

TRX utomhus

TRX utomhus

Jag fäste mitt TRX i en planka och vips hade jag mitt alldeles egna utegym och en möjlighet till TRX träning utomhus.

Det var riktigt kallt så jag inledde min träning med jackan på. Men efter en stund hade jag fått upp värmen och kunde träna vidare utan tjock vinterjacka. Jag körde ett pass med blandade övningar som rodd, armhävningar, utfall och för bål samt gjorde några upphopp.

TRX utomhus

TRX utomhus

TRX utomhus

TRX utomhus

En härlig bonus med att ta sin träning utomhus, förutom att det är gratis, är de fina naturupplevelser man får på köpet. Och den friska luften piggar verkligen upp!

TRX utomhus

TRX utomhus

Det var eftermiddag och solen var på väg ner bakom planket. När jag hade tränat klart var solen försvunnen och en stund senare började det mörkna. Jag är glad att jag hann med min TRX-träning utomhus innan mörkret kom. Men om jag inte hade hunnit det hade jag tagit på mig pannlampa och kört ändå. Att ge träningen en extra dimension gör den så mycket roligare och härligare!

Lämna en kommentar

Annons
Annons