Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Inspirationstories

Veckans positiva tankar

positiva tankar

Det är verkligen inte lätt att komma på en ny positiv tanke om mig själv varje morgon. Men jag har ju lovat mig själv det och jag försöker verkligen. Här får du det jag har haft som positiva tankar när jag vaknat den här veckan.

positiva tankar

Veckans positiva tankar:

Måndag: Förr brukade jag tycka att måndagar var lite jobbigare att vakna på jämfört med till exempel lördagar. Jag är stolt över att jag har jobbat med min mentala inställning och nu för tiden tycker jag faktiskt att även måndagar är härliga dagar. Det finns roligheter varje dag och det handlar så mycket om inställning och om vad man väljer att fylla sitt liv och sina dagar med som styr vad man känner inför dagen. Den här måndagen ser jag mest fram emot att komma till jobbet, löpturen jag ska ta på eftermiddagen och stunden när jag hämtar barnen på förskolan.

Tisdag: Jag är bra på att förlåta och se det goda i andra människor. Det är en viktig egenskap jag har!


positiva tankar

Onsdag: Den här dagen ska jag inleda med yoga. Jag är så tacksam för att jag inte gav upp när jag kämpade för att komma in i yogan. Jag gillade inte den träningsformen alls i början, men jag visste att den var bra för mig så jag gav mig inte. Nu, massor med år senare, älskar jag yogan och kan verkligen längta till den. Att jag är ihärdig, envis och inte ger mig förrän jag når ända fram är något jag uppskattar med mig själv. Att jag lärde mig att älska yoga är så värt!


positiva tankar

positiva tankar

Torsdag: Det är iskallt ute, men eftersom jag är bra på att se positivt på saker och ting tycker jag bara att det är härligt att detär så där kallt. Det är bara att klä sig därefter och ut och möta kylan!

Fredag: Jag har inte sovit så bra under natten och när klockan ringer känner jag mig inte alls redo att gå upp. Jag är så stolt över att jag på senare tid har blivit så mycket bättre på att lyssna på min kropp. Förr om åren hade jag tvingat mig upp för att hinna med ett tidigt träningspass i alla fall. Idag ligger jag kvar, somnar om och hoppar över morgonträningen.

Helt rätt beslut den dagen. Och senare på eftermiddagen fick jag till det där träningspasset ändå och då med så mycket mer energi än på morgonen.

positiva tankar

positiva tankar i veckan

Lördag: Jag är nöjd med mig själv att jag alltid lyckas hålla mig från att äta godis och annat onyttigt på vardagarna. Då blir det desto godare med godis, kakor och glass på helgen. Idag är det lördag och jag kommer njuta av lördagsgodis och fika.

Söndag: Jag uppskattar med mig själv att jag är bra på att laga mat. Ikväll ska vi få middagsgäster och det ska bli kul att fixa maten.

Tänk, jag fick till sju positiva tankar om mig själv under veckan. Härlig boost för mig!

Bilderna är från igår eftermiddag, en fin lördag i sällskap av familjen och syster. Härligt var det att vara ute i snön och leka samt att baka och hänga inne. ♥

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons