Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Vintervitt – från en vinter till en annan

Vintervitt

Jag som tyckte att vi har det så vintervitt och vackert hemma har under vår bilresa till Åre insett att ju längre norrut vi har kommit desto mer vintervitt och desto vackrare har det blivit. Vi gjorde ett stopp halvvägs och stannade en natt i Sundsvall. Där låg snön tjock och gnistrande över landskapet och när vi begav oss därifrån igår morse sken solen över allt det vintriga vita.

Igår eftermiddag kom vi fram till Åre och här är än mer vintervitt och vackrare än vackrast.

Vintervitt

Än har jag inte tagit några Åre-bilder så ni får stå ut med ett gäng vinterbilder från vår tomt, som det såg ut innan vi åkte.

Här i Åre ska vi njuta av vintern i fulla drag. Jag kommer också sitta inne och jobba en del så min dag idag inleds med datorjobb och en fryst Åresjö och vackert snölandskap utanför fönstret.

Vintervitt

När vi åkte hemifrån var det vintervitt och vackert i trädgården och jag hoppas att det kommer se likadant ut när vi kommer tillbaka. För hur mycket skidor och pulka jag än kommer åka denna vecka och hur mycket snö jag än kommer pulsa i så ser jag fram emot vintern där hemma. Ett par härliga vita gnistrande månader ligger förhoppningsvis framför oss än!

Vintervitt

Det är mysigt att tänka att det är (mer eller mindre) vintervitt i hela vårt land nu. För visst är det snölandskap även i de sydligaste delarna av Sverige just nu?

Lämna en kommentar

Annons
Annons