Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Café Foam – lunchtips i Stockholm

Cafe Foam

Härom dagen var jag på Café Foam för första gången. Där åt jag en lunch med en av mina bästa kompisar och hennes bebis. Så mysigt det var att träffa dem och att luncha på ett så trevligt ställe! Café Foam är verkligen ett lunchställe i Stockholm som jag kan rekommendera.

Cafe Foam

Det var inte helt enkelt att välja bland allt gott som var på menyn. Jag var nära att slå till på någon av deras sallader och tyckte att allt från Ceasarsallad till Tuna deluxe och Asian chicken lät hur gott som helst. Men det blev att jag slog till på en av deras “dagens lunch”, en med kyckling och klyftpotatis.

Cafe Foam

Cafe Foam

Jag älskar fräsch och ren mat och det här var en typisk sådan rätt. Kycklingen var mör och saftig med smak av örter, klyftpotatisarna krispiga, tzatzikin fräsch och smakrik och salladen magiskt god med picklad rödlök, morötter och annat gott.

Cafe Foam
Efter lunchen tog vi varsin kaffe och snackade febrilt tills jag var tvungen att gå. Något som jag gör alldeles för sällan är att träffa mina vänner. Jag känner alltid av det extra tydligt när jag just har träffat en eller några av dem. Nära vänner är så värdefullt och man behöver verkligen få en regelbunden dos av dem för att må bra. Vilken tur att jag i helgen ska åka och hälsa på en annan av mina närmaste vänner!

Cafe Foam Stockholm

Det är fint inrett på Café Foam. Jag gillar stilen och kan konstatera att det faktiskt är en viktig del av upplevelsen när man äter lunch ute, att det är fint och smakfullt inrett i restaurangen.

Har hört att de ska ha en bra brunch där på helgerna. Får jag ta och testa någon gång!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons