Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Februariljus och längre dagar

februariljus

Visst har väl ni också tänkt på att dagarna har blivit längre den senaste tiden? Det blir både ljust tidigare på morgonen och det är ljusare längre på eftermiddagen. När vi kom hem igår eftermiddag så sken solen starkt på husväggen. Det var bländande vitt ute och det var så härligt att inse att fastän klockan var runt halv fyra var det fortfarande ljust ute.

Eftermiddagssolen sken in genom våra fönster och en stund senare såg vi den gå ner bakom hustaken. Vad mycket energi det ger att få uppleva detta februariljus!

februariljusfebruariljus

I vårt köksfönster har vi just nu krasse. Den verkar suga åt sig av alla härliga solstrålar som letar sig in genom fönstret. Jag är sugen på att köpa hem tulpaner, pärlhyacinter och krokus. Jag älskar vintern, men jag ser verkligen fram emot våren och framför allt njuter jag av att vi har någon slags vårvinter nu där dagarna blir allt ljusare för var dag.

Efter att ha levt i ett ständigt mörker sedan i november – ja, det är lite så det känns, tycker jag – så är vi värda att få tanka mer av det fantastiska solljuset. Så passa på att gå ut när det är ljust om du kan. Om du märker att solen tittar fram utanför fönstret stick ut en sväng och tanka D-vitamin i ett februariljus. Det är du värd!

Lämna en kommentar

Annons
Annons