Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

I kvällsskymningen

Are skymning

Att sitta inomhus och kura medan det skymmer utomhus är bra mysigt. Helst ska man ha varit utomhus mycket under dagen, fått en massa frisk luft, rört på kroppen och gjort äventyrliga saker. För då blir innemyset så mycket mysigare sedan. Kvällarna förra veckan när vi var i Åre var extra mysiga. Då i kvällsskymningen tände vi brasan och ett gäng värmeljus, blickade ut över berget och drack en värmande dryck.

kvallsskymning Are

kvallsskymning Are

kvallsskymning Are

Jag älskar att skymningen kommer lite senare så här års. Och jag tycker det känns som att det tar ganska lång tid från det att det börjar bli lite mer dunkelt tills det att solen har gått ner helt. De sista dagarna i Åre hade mycket av snön smält och det droppade en del från balkongräcket.

kvallsskymning Are

kvallsskymning Are

Are skymning

Sådant som är mysigt att göra på vintern om man inte vill sitta inomhus i kvällsskymningen:

  • Ta på sig en pannlampa och springa en runda
  • Åka pulka med reflexväst
  • Promenera
  • Ta en runda med bilen för att se hur resten av samhället ser ut när skymningen kommer
  • Gå ut med barnen och kasta snöbollar eller bygga en snögubbe

kvallsskymning Are

kvallsskymning Are

Som sagt, det är alltid mysigare att sitta inomhus och mysa när man har varit ute. Så har man inte varit det så mycket under dagen är det verkligen värt att gå ut bara en liten stund just när det börjar skymma. Och så går man in igen när det är helt mörkt ute.

kvallsskymning Are

kvallsskymning Are

Att få njuta i kvällsskymningen i Åre är någonting alldeles extra. Men så är ju Åre något alldeles extra rent generellt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons