Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Inlägg nummer 5000

Karin Fitness och Halsa

Sedan februari 2009 har jag publicerat många inlägg på Fitness & Hälsa. Varje dag och varje vecka har jag under sju års tid producerat innehåll här och faktum är att jag just nu sitter och skriver på inlägg nummer 5000. De här sju åren med bloggen har gett mig så väldigt mycket och jag är så tacksam till er som hänger här.

Fitness & Hälsa började som en träningsblogg med fokus på att ge träningsinspiration och kosttips. Mitt tänk på den tiden var långt mycket mer extremt och strikt än vad det är nu. Jag skulle säga att jag då hade ett närapå ortorektiskt synsätt på kost och träning. Med tiden har bloggen förändrats i takt med att jag har utvecklats och förändrat mig. Idag är Fitness & Hälsa mer av en hälsoblogg med ett helhetstänk kring hälsa, en plats där både kladdkakor och hallonsmoothies får rum och där det handlar om att hitta en skön balans i livet. Både träning och vila är viktigt på samma sätt som att vi kan äta allt, men inte alltid. Här finns inga pekpinnar eller måsten, men det finns inspiration för den som vill!

Karin Fitness och Halsa

För att fira att jag har kommit upp i 5000 blogginlägg tänkte jag ge er lite statistik och SEO om Fitness & Hälsa:

  • Jag har nyligen tagit bort en mängd av de kategorier som jag tidigare använde mig av och omvandlat de till taggar istället. Nu jobbar jag med ett fåtal kategorier som alla slutar på -stories. Bland dem är det Kitchenstories jag använder oftast, tätt följt av Healthstories.
  • Min mest använda tagg är Nyttig mat
  • De senaste 90 dagarna har bloggen fått mest klick från Googlesökningen Nyttigt godis
  • Bäst CTR (click through rate) från Googles sökresultat till bloggen har, förutom de termer som är relaterade till Fitness och Hälsa, söfrasen Köttgryta Crockpot
  • Söndagar och måndagar är de dagar då bloggen har mest trafik. Gissar att det är samma för de flesta av er andra bloggare också?

Grattis bloggen till 5000 inlägg! Har du koll på hur många du har skrivit på din blogg (av er som bloggar)?

Lämna en kommentar

Annons
Annons