Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
LifestoriesOutdoorstories

Vinterlyckan är tillbaka

Vinterlycka

Jag som nyss skrev om att jag tyckte det var härligt att snön var borta och våren började kännas av har tänkt om. För nu när vi har snö och minusgrader igen tycker jag att det är ganska härligt att vi har vinter. Det kan gärna få vara vinter ett tag till, i alla fall om den visar sig från sin bättre sida som den har gjort idag. Det är sådana här dagar som innebär vinterlycka för mig.

Vinterlycka

Snö, åtta minusgrader och en strålande sol – det är det bästa tänkbara februarivädret. Det var kul att åka pulka i helgen som var och jag ser fram emot att åka skidor under helgen som kommer. Jag och mannen ska nämligen lämna barnen hos farmor och åka på en egen lite skidhelg. Så lyxigt och härligt!

Nu när vintern är tillbaka igen kan vi räkna med att det är riktig snö i backarna och det är ju ändå det bästa. Väderutsikterna för helgen ser bra ut och jag ser fram emot härliga åk i backarna utan att behöva tänka på barn. Jag har tänkt om. Februari och början av mars får gärna vara fulla med snö. Men sedan kan våren gärna få komma!

Vinterlycka

Annat som ger mig vinterlycka:

2 kommentarer

  1. Jag håller med sig, snön får gärna ligga kvar sålänge det är ett fint vinterlandskap och inte alltför kallt. Men annars föredrar jag vår och sommar 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons