Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Blogger Boot Camp 2016 – några snabba snapshots

blogger boot camp 2016 shay perez

Dagen igår var så där härlig som bara en dag på Blogger Boot Camp kan. Att vara på ett sådant träningsevent som BBC är, med härliga människor och där det finns massor med träning, inspiration och glädje är något så galet roligt. Enligt min mening gick dagen alldeles för snabbt. Sofia och Mela är grymma träningseventarrangörer. Så är det bara och alla som var med och jobbade med det var också så proffsiga.

Här kommer några bilder och rader om gårdagen, men jag håller det kort då jag vill spendera så mycket tid som möjligt med min familj idag och inte framför datorn. Mer bilder och inlägg om detta härliga kommer. Och så har jag planerat att lägga upp ett inlägg framöver när jag berättar om min föreläsning om SEO. Så kan ni som inte kunde vara med på den också få ta del av vad jag pratade om.

Min BBC 2016-dag började med ett yogapass för Shay Peretz. Det var skönt att få väcka kroppen med yoga, att få andas och jobba med styrkan i positionerna. Sedan var det gruppfotografering och två föreläsningar på rad, varav den ena var min.

blogger boot camp 2016 sofia bursjoo

Efter lunch gick jag på tabatapasset Move and Improve med Sofia (som förresten redan har lagt upp ett gäng bilder från eventet både hos sig och på Facebook). Jag kan inte nog konstatera hur mycket jag älskar den typen av träning. Styrke- och pulsövningar i tabataform där man jobbar ensam eller tillsammans med kompis och bara öser allt man kan.

blogger boot camp 2016 fitnesspodden

Fitnesspodden höll en föreläsning om att starta en podd, som jag var med på. Har väl egentligen ingen direkt plan på att starta en podd, men är ändå intresserad av det och hade glädje av att ta till mig deras tips.

blogger boot camp 2016 yogamatta

Mitt sista träningspass för dagen var löpning, en nyttig löparklass för min del då den fokuserade på hur man kan springa sig skadefri. Kommer återkomma till att berätta mer om den.

Mör i kroppen och varm ända in i själen åkte jag sedan hem med världens största goodiebag och en rosa yogamatta. På kvällen blev det soffläge och Melodifestivalfinal. Precis vad jag behövde!

Idag ömmar det nästan överallt och både ben och rumpa har rejäl träningsvärk. Blir garanterat en vilodag från träning.

8 kommentarer

  1. Åh, det låter som en helt underbar dag! Så ledsen över att jag missade <3 Njut nu av en härlig söndag och välförtjänt vilodag! Kram

  2. Det var så roligt att träffa dig och träna med dig! Min kropp gör så ont idag och imorgon vill jag inte tänka på! 😉 Tack för grymt pepp!

Lämna en kommentar

Annons
Annons