Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

En dag på Blogger Boot Camp 2016 – bildregn

blogger boot camp 2016

Min dag på Blogger Boot Camp i lördags var som sagt rolig, härlig och alldeles underbar. Jag skrev om dagen lite kort här och tänkte nu ge er lite mer om min härliga dag på BBC 2016. Några få foton i detta inlägg är tagna av mig, men de allra flesta kommer från UppochHoppa och är märkta med Träningsevent. Ett par av fotona är tagna av Christofer Lind.

Här kommer Blogger Boot Camp 2016 bilder!

proteinkeso

Trots lördag var det tidig uppgång som gällde. Jag tog med mig frukosten och åt den på tåget in till KTH-hallen i form av en smart To-go-keso och ett kokt ägg.

blogger boot camp 2016

Första träningspasset som jag var med på var ett yogapass med Shay Peretz. Han är en väldigt inspirerande instruktör och lyckades med konststycket att få oss alla att gå in i yogan till 100 procent.

blogger boot camp 2016 anna lissjanis

Tycker att den här bilden på Anna är så härlig. Hon njöt uppenbarligen också mycket av yogan och hon var en av flera som jag hann träffa alldeles för lite under dagen. Jag hade väldigt gärna klona mig hela tiden uner BBC 2016 för att kunna göra allt och träffa alla som var där samtidigt.

blogger boot camp 2016 karin yoga

foto: Christofer Lind

Som ni ser gick jag också in till 100 procent i yogapasset. Så härligt!

blogger boot camp 2016 fanny roethlisberger

Efter yogan höll jag min föreläsning om SEO för bloggar, vilket jag har tänkt berätta mer om vid ett senare tillfälle. Direkt efter min föreläsning höll Fanny sin om bloggfoto – mycket givande och inspirerande. Jag personligen älskar verkligen hennes matbilder och sög åt mig av allt som hon tipsade om.

blogger boot camp 2016 karin yoga

foto: Christofer Lind

Så många härliga tjejer och några killar var där och det var så underbart att se allas glada miner och uppspelta humör under dagen.

blogger boot camp 2016 food truck

Det kom en charmig Food Truck som vissa köpte sin lunch från. Jag hade med mig egen lunch, men hade jag vetat hur söt denna Food Truck skulle vara hade jag nog satsat på mat från den istället.

blogger boot camp 2016 mela lithman

Mela och Sofia lyckades ännu en gång med att arrangera ett grymt träningsevent. Mela lyxade till med hårbehandling, som synes. Det fanns möjlighet till det samt till att fixa naglar och få massage. Men inte heller något sådant hann jag med att ta mig tid till…

blogger boot camp 2016 sofia bursjoo

Här blir Sofia intervjuad av Muscles.se, vilket jag också blev. Få se när de lägger upp en video om dagen på sin sajt.

blogger boot camp 2016 milla

Efter lunch höll Milla och Anna sitt Get Out to Workout-pass. Hade varit super kul att vara med på det, men jag valde att träna inomhus istället.

blogger boot camp 2016 tabata

Sofia höll ett Move and Improve-pass som jag var med på. Vi tränade på olika stationer i tabataintervaller och svetten lackade efter en timmes träning, kan jag säga. Så kul!

blogger boot camp 2016 karin och clara

Jag och Clara körde i lag. Stark tjej det där!

blogger boot camp 2016 life by leila

Härliga, inspirerande Leila var också med på tabatapasset och henne hann jag få en pratstund med efteråt. Vi pratade mycket SEO eftersom hon bloggar för MåBra, som jag jobbar med till vardags. Men vi pratade träning och trixet att få till träningen i vardagen också!
blogger boot camp 2016 imarunner

Efter en föreläsning med Fitnesspodden-grabbarna var jag med på Spring dig skadefri med I’m a runner. Vi fick en massa bra övningar och tips på hur man ska springa för att hålla sig skadefri. Nu blir utmaningen för mig att lyckas med att applicera det jag lärde mig i vardagen.

blogger boot camp 2016

Så plötsligt var klockan nästan sex och dagen på Blogger Boot Camp 2016 slut. Vilken härlig dag det var!

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons