Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

FRIGGS majskakor – helt utan ris

FRIGGS majskakor

Visste ni att FRIGGS riskakor numera har gjorts om, att de istället har blivit majskakor, laddade med nyttiga fröer och smakrika kryddor. Det är det som alltså är FRIGGS majskakor. Låt mig i ett samarbete med FRIGGS få presentera deras majskakor.

partner promotion

FRIGGS majskakor

Dessa majskakor smakar nästan som popcorn. De har högt fiberinnehåll, inget tillsatt socker och är dessutom gjorda på endast naturliga ingredienser. För er som äter glutenfritt är de ett bra alternativ då de inte innehåller gluten.

Tänk er att bli bjuden på fika med en drös med majskakor, alla goda som de är, men nu ännu godare för att de har blivit pimpade med underbara pålägg av olika slag. Skulle inte vara helt fel, eller hur?!

FRIGGS majskakor

FRIGGS majskakor finns i smakerna Amarant & Örtsalt, Chiafrö & Havssalt, Linfrö & Rosmarin samt Hampafrö & Svartpeppar. Det är dessa som är de nya smakerna på majskaka och utöver det finns de som naturella ekologiska majskakor också. Här hittar ni hela utbudet på deras majskakor.

FRIGGS majskakor
Till mitt fika härom dagen dukade jag alltså upp alla dessa varianter av majskakor, toppade med en massa gott.

FRIGGS majskakor

FRIGGS majskakor

Majskakan med Chiafrö & Havssalt fick ett lager med nyttig nutella och ett gäng bananskivor.

FRIGGS majskakor

FRIGGS majskakor

På den ekologiska naturella majskakan bredde jag ett lager med smält steviasötad choklad samt toppade den med kokosflingor och gojibär.

FRIGGS majskakor

FRIGGS majskakor

Majskakan Amarant & Örtsalt fick ett lager med mandelsmör och äppelbitar. Här hade jordnötssmör och päron smakat minst lika gott.

FRIGGS majskakor

friggs-majskakor

Den majskaka som är smaksatt med Hampafrö & Svartpeppar toppade jag med naturell färskost och björnbär.

FRIGGS majskakor

Och slutligen bjöd jag på majskakan Linfrö & Rosmarin tillsammans med smör, ost och chiasylt blåbär.

FRIGGS majskakor

Att sitta och dricka te och äta smaksatta majskakor med goda toppingar och pålägg är som att sitta och fika värsta bästa kakbuffén. På det här fikat var den ena majskakan godare än den andra och jag har väldigt svårt för att hitta en favorit. Men måste jag välja så blir det majskakan Linfrön & Rosmarin med nutella och banan.

FRIGGS majskakor

FRIGGS majskakor

Förutom majskakorna jag just har berättat om gillar jag också de i miniformat med ett chokladöverdrag. Försvinnande goda och väldigt passande vid ett sådant här fika.

FRIGGS majskakor

FRIGGS har många härligheter och nyttigheter i sitt sortiment. Deras tesorter är andra härligheter att njuta av.

Om du efter det här inlägget behöver mer inspiration på vad du kan toppa din majskaka med kolla in detta med mina majskakor de luxe.

Inlägget är sponsrat av FRIGGS

2 kommentarer

  1. Ser jättegoda ut. 🙂 Är det inte väldigt mycket kolhydrater? Jag äter ju en lågkolhydratskost och har gjort länge och mår väldigt bra av det.

Lämna en kommentar

Annons
Annons