Go Active Travel – Sabina Dufberg Training Camp Grekland

go active sabina dufberg

Att åka iväg på en träningsresa för att kombinera ledig tid med värme, träning och god mat är bland det bästa i livet. Då finns det tid för avkoppling samtidigt som man kan gå all in i träningen. Idag har jag möjligheten att ge er ett riktigt bra tips på en träningsresa, en som går till Grekland i maj.

Sabina Dufberg håller i denna träningsresa tillsammans med Go Active Travel och det är faktiskt Sabina själv som idag gästbloggar hos mig. Hon vill tipsa er om denna härliga resa och dessutom ge er ett bra erbjudande:

Gästblogginlägg av Sabina Dufberg:

Som relativt nybliven småbarnsförälder är jag inte bortskämd med tid. Men på en träningsresa kan det kännas som om tiden är oändlig!  Man hinner träna, äta och återhämta sig och dessutom sola och bada. Jag älskar förstås att åka på träningsresor och har flera träningsresor inplanerade i år.  Nu i maj kan du följa med mig till fantastiska Costa Navarino i Grekland!

Sabina Dufberg Training Camp i Grekland bjuder jag på utmaning, svett och glädje varvat med sol, bad och god mat. Du kan välja på två till tre träningspass per dag, vi kör allt från tuffa backintervaller och vattenträning till styrketräning med den egna kroppen. Variationen gör att det finns något för alla.  Jag ger dessutom föreläsningar om bland annat hälsa, mindfulness, kost och träning.

go active traningsresor

Jag vill att det ska blir en personlig och genuin resa. Därför åker vi i små grupper och det kommer att finnas gott om tid och utrymme för frågor och reflektion.

På mina träningsresor vill jag också att det ska kännas att man har semester, det ska vara lite lyxigt och finnas utrymme att njuta av tillvaron. Vi bor på femstjärniga Westin resort direkt på stranden och äter fräsch och varierad gourmetmat. Träningen är dessutom planerad så att du även får en möjlighet att upptäcka närområdet, besöka hotellets spa eller bara koppla av på stranden.

Go active Sabina dufberg trainingcamp

Go active sabina dufberg training camp grekland

Om du bokar en plats på Sabina Dufberg Training Camp Grekland före den 15 mars får du ett signerat exemplar av min nya bok ”Snygg och Stark, den ultimata träningsguiden”. Boka din plats här!

Sabina Dufberg Training Camp Grekland görs i samarbete med Go Active Travel.

Det bästa med att åka på en träningsresa som Sabina Dufberg Training Camp:

  • Möjligheterna till träning. Du kan träna upp till tre pass per dag och väljer själv vilka pass du är med på.
  • Tiden är oändlig, du hinner både träna, äta, sola och bada.
  • Du får träffa andra likasinnade.
  • Du kommer hem starkare. Och ja, du kommer definitivt att märka resultat redan efter en vecka.
  • Du kommer garanterat att få ny motivation och inspiration till din träning.

Inlägget är sponsrat av Go Active Travel

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.