Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En god morgon frukost

god morgon juice

partner promotion

Söndag morgon och ingen tid att passa. Det betyder en extra lång och härlig frukost bestående av en massa gott. I morse dukade jag fram scones, goda pålägg och apelsinjuice till frukosten. Vi åt den ganska sent och under lång tid. Söndagslyx!

god morgon juice

god morgon juice

Det här inlägget är skrivet i samarbete med God Morgon juice, som för tillfället lanserar en kampanj med syfte att förbättra det nordiska morgonhumöret och inspirera till bättre morgonrutiner. Enligt undersökningar visar det sig nämligen att mer än var tredje svensk vaknar med ett gott humör, men att morgonhumöret är märkbart sämre på vardagar samt att en dålig start på dagen riskerar att påverka vårt humör samt effektivitet under resten av dagen.

Ett enkelt sätt att bibehålla ett gott humör hela morgonen och dagen, oavsett om det är vardag eller helg, är ju genom att äta en god och rejäl frukost. Med mätt mage och bra näring i kroppen klarar vi av stress och motgångar bättre och vi orkar hålla humöret uppe nästan oavsett vad som händer. Så fungerar det definitivt för mig i alla fall.

Det är visserligen lite mycket begärt att starta varje dag med den här sortens frukost som vi åt i morse. Men att ha som rutin att alltid äta frukost innan det är dags att ta sig till skola eller jobb är en bra vana. Om det innebär att man behöver gå upp en stund tidigare så är det värt det. Och om du är riktigt morgontrött går det ju att förbereda med en frukost kvällen innan.

rynkeby god morgon juice

Vår frukost med scones, ägg, frukt, pålägg som nutella och banan samt ost och marmelad samt färskpressad apelsinjuice gav en härlig start på denna söndag. Och faktiskt så har jag redan förberett morgondagens frukost. Den finns i kylen i en burk och väntar. För frukost på burk är allt bra smart ändå!

Kolla in kampanjen från Rynkeby God Morgon och inspireras av hur du kan skaffa dig en bra morgon – varje dag!

Inlägget är sponsrat av Rynkeby God Morgon 

Lämna en kommentar

Annons
Annons