Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Några bloggtips från mitt jobb

bloggtips

aller-media-bloggare

På förmiddagarna jobbar jag med SEO och sociala medier på ett stort mediahus. För tillfället är ett av mina projekt att ha möten med alla som bloggar för våra sajter och med tanke på hur många varumärken som ingår i Aller media så handlar det om ganska så många bloggare. Jag har faktiskt inte räknat efter exakt, men är säker på att det handlar om ungefär 100 stycken. Mötena gör jag uppdelat på varumärke och härom dagen hade vi möte med några av bloggarna på ELLE.

På bilderna ser vi bloggarna Elsa och Nina tillsammans med ELLE´s digitala redaktörer Lisa och Lisa. Förutom att prata SEO åt vi frukost och avslutningsvis hade vi lite fotoshots framför alla färgglada tidningsomslag.

I det här inlägget vill jag ge er mina bloggtips på några av de härliga bloggar som vi har att stoltsera med på Aller media.

bloggtips Elsa
Foto lånat från Elsa

Mina bloggtips:

  • Jag vill börja med att nämna några av bloggarna på ELLE. Elsas blogg är som en dagbok med inblickar i hennes liv där vi får njuta av ljuvliga bilder, en hel del gravidsnack numera, vintage tips, brudklänningar och en massa annat härligt. Här har förresten Elsa skrivit om vårt möte i tisdags.
  • Nina är en av de senaste tillskotten på ELLE.se. Jag älskar att lyssna på hennes podd Vattnet går och på bloggen gillar jag framför allt hennes modeinlägg med snygga outfits.
  • MåBra skriver ju om sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Från den sajten vill jag tipsa om Life by Leila, som drivs av Leila Söderholm, en kvinna som har gått igenom mycket och ändå alltid sprudlar av energi och en massa värme.
  • En blogg som jag alltid njuter av att läsa är Evelinas Ekologiska, som ligger på Femina. Evelina förmedlar så mycket inspiration genom sina vackra foton och hon verkar leva ett så skönt och harmoniskt liv med nära till skogen och lugnet.
  • Vi har några renodlade matsajter på Aller media och en av dem är ELLE Mat & Vin. Där gillar jag att låta mig inspireras av Brooklyn Kitchen och Linneas härliga recept där.
  • När jag fick veta att Krickelin skulle börja blogga hos oss, på ELLE Decoration, blev jag så glad. Jag fullkomligt älskar hennes blogg med sagolikt fina bilder från Varberg (en plats som jag också älskar), hennes hem och annat som hon fotograferar. Här gör hon en Elsa av sin tisdag. Kul att se hur bloggarna inspirerar varandra!

bloggtips

Det var några av mina bloggtips och länkkärlek från och till Aller media. Jag får lov att återkomma i ämnet då det finns så många härliga bloggar och bloggare hos oss.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons