Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Polygiene – den luktfria tröjan

Polygiene t-shirt

Att få starta dagen med ett höginstensivt träningspass är bland det bästa jag vet. Därför blev jag så glad när det visade sig att det träningspass vi skulle köra på gårdagens frukostevent med Polygiene var just ett sådant. Vi var på Balance och instruktören Fanny ledde oss genom ett svettigt och roligt GRIT-pass.

Under den halvtimmen som träningspasset höll på hann vi göra många burpees, armhävningar och hopp på olika sätt. Extremt lite vila och hög intensitet i övningarna gjorde att kroppen var helt slut efter den där halvtimmen. På oss hade vi tröjor från Polygiene och det fanns en anledning till att vi hade just de på oss.

Plaggen från Polygiene är nämligen gjorda av polyester och en silversaltlösning, som gör att de torkar snabbt och håller sig fräscha länge trots att man inte tvättar dem. Fastän jag blev väldigt svettig av träningspasset så var min tröja faktiskt fortfarande helt torr och nu är min plan att använda den vid några fler träningstillfällen innan jag tvättar den. Så får vi se om de håller mottet!

På gårdagens föreläsning fick vi höra att det endast är 7% av de klädesplagg som vi tvättar som verkligen behöver tvättas. Resten är egentligen inte så smutsiga eller svettiga. Jag gillar Polygienes slogan Wear mora, wash less och ska försöka bli bättre på att inte okynnestvätta.

Polygiene frukost

Polygiene frukost

Efter träningspasset bjöds det på hälsofrukost. Kroppen skrek efter energi och det var härligt att ta för sig av allt det goda från frukostbuffén.

Polygiene frukost

Polygiene frukost

Medan vi mumsade på overnight oats på bovetegröt, fruktsallad, smoothie och en ljuvligt god müslibar lyssnade vi på Polygienes representanter.

Polygiene Renata Chlumska

Och lite senare var det dags för Renata Chlumska att föreläsa. Renata är en kvinna som verkligen imponerar på mig och jag blir så fascinerad av hennes äventyrslusta och förmåga att klara av precis vad som helst. Tyvärr hann jag inte lyssna på hela hennes föreläsning. Men Milla har skrivit lite mer om den här.

Nu hänger min Polygiene-tröja hemma och väntar på att få bli använd igen så får vi se när den börjar lukta.

Lämna en kommentar

Annons
Annons