Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Polygiene luktfri tröja

Polygiene luktfri troja

När jag för ett par veckor sedan var på en inspirationsfrukost med Polygiene fick vi i uppdrag att träna med den Polygiene luktfri tröja vi fick med oss ett antal gånger innan vi skulle tvätta den. Jag har skrivit mer om materialet och funktionen av tröjan via länken ovan. Med korta ord handlar det om en tröja, som ska gå att träna i vid ett flertal tillfällen utan att man behöver tvätta den och utan att den luktar illa. Jag tog uppdraget på allvar och har nu tränat med denna tröja vid fyra tillfällen, varav de flesta av träningspassen var riktigt svettiga sådana.

Första gången jag hade Polygienes luktfria tröja på mig var vid det GRIT-pass som vi tränade på frukosteventet. En halvtimme med burpees och massor med olika slags hopp gjorde mig rejält svettig, men tröjan var fortfarande torr. Igår hade jag den på mig när jag sprang löpbandsintervaller och i förrgår när jag tränade ett svettigt hemmapass. Och så har jag haft den på mig vid ytterligare ett träningstillfälle i förra veckan. Efter löppasset igår hängde jag upp den på en galge för att checka status. Jag kunde konstatera att den luktade inget alls!

Polygiene luktfri troja
Jag har alltså kunnat träna med denna tröja vid flera svettiga tillfällen och inte tvättat den på två veckor och ändå är den fortfarande helt luktfri. Det tycker jag är riktigt grymt!

Polygiene har lyckats med att göra en luktfri tröja, som håller sig fräsch länge. Att använda den här typen av tröja är ju bra både för miljön och ekonomin då man sparar in på många tvättar. Tipset är att man ska låta den hänga på galge mellan varven så att den får chans att luftas ur mellan träningspassen. Men tvättas behöver den alltså bara mellan ca var fjärde träningspass.

Polygiene luktfri troja

Om du vill läsa om min inspirationsmorgon med Polygiene och mer fakta om tröjan gör du det här.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons