Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Så som i himmelen så ock på jorden

Restaurang Himlen

Jag är visserligen lite höjdrädd, men att vara 25 våningar upp i Skrapan på Södermalm är bara underbart och härligt. Igår var jag och mannen där i restaurang Himlen för första gången och förutom att njuta av utsikten åt vi en god lunch.

Restaurang Himlen serverar både lunch, har en schysst skybar och dukar upp för al’a carte på kvällarna. Jag förstår varför stället är populärt för det är en rätt mäktig känsla att sitta och äta där.

Restaurang Himlen

Att äta en god ceasarsallad tillsammans med surdegsbaguette och samtidigt blicka ut över stan är inte helt fel. Att vi dessutom var där utan barn gjorde hela upplevelsen ännu lyxigare och vi njöt i fulla drag. Förutom stans alla hus kunde vi blicka ut över natur och vatten och fastän det var mulet igår såg vi riktigt långt bort.

Restaurang Himlen

Det är ganska fascinerande att trots att Stockholm är vår huvudstad så går det att se hela staden och lite till från en enda byggnad. Det måste antingen betyda att staden är ganska liten ändå eller att vi var väldigt högt upp.

Restaurang Himlen

Restaurang Himlen

Restaurang Himlen kan jag verkligen rekommendera om du vill ha mat eller dryck och fin utsikt på samma gång. Maten där är god och servicen bra. Jag satt och suktade efter efterrätten med mjölkchokladglass och hyvlad kladdkaka, men jag var lite för mätt efter huvudrätten. Nästa gång kanske?!

Passande nog med himlen som tema såg vi filmen Så ock på jorden senare på kvällen.

5 kommentarer

  1. Wow, häftigt. Ska försöka komma ihåg det när jag är där nästa gång 🙂 Brukar sällan orka med dessert heller. Man blir alltid mätt på maten.

Lämna en kommentar

Annons
Annons