Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Veckans träningspass – från måndag till fredag

veckans traningspass

Den här veckan har varit en bra träningsvecka. Inga sjukdomar eller skador för egen del, som har satt käppar i hjulet. Några av passen var jag tvungen att justera typ och plats för, vilket hade med att göra att jag var tvungen att jobba hemma med sjuk son. Men även om de träningspassen blev annorlunda så blev träningen av och det är det viktigaste. Här kommer veckans träningspass, från måndag till fredag.

Lopning golfbana

Måndag:

Jag startade veckan på det mest sagolika sätt med löpning på golfbanan i soluppgången. Nästan 50 minuter på lätta fötter blev det. Att springa i en fin miljö gör så mycket för känslan och glädjen. Efter det löppasset hade jag en skön känsla, som satt kvar hela resten av dagen.

Tisdag:

Jag tränade ett tidigt morgonpass styrka på gymmet. Det blev styrketräning för rygg, axlar och armar. Avslutade passet med tio minuter på roddmaskinen. Skönt att bli lite svettig och blåsig innan duschen!

Onsdag:

Planen var att springa en sväng efter jobbet och innan förskolehämtning. Det var ganska kallt ute och jag kände inte för det alls faktiskt. Så i sista stund ändrade jag min plan att springa utomhus till att springa intervaller inne på löpbandet.

Det blev 35 minuters löpning på löpband inklusive tio en-minuters intervaller. Under tiden tittade jag på Träna med Kalle. Bra träningspepp!

veckans traningspass

Torsdag:

Bunden till hemmet med sjukt barn var jag tvungen att träna hemma. Det blev ett pass med TRX och kettlebells. Jag körde tre triset gånger tre. I varje triste tränade jag en övning med TRX, en med kettlebell och en omgång upphopp. En bonusövning efter mina trisets var att jag körde tre set med goblet squats.

Fredag:

Även idag jobbar jag hemma med sjukt barn. Träningspasset har jag redan klarat av i form av yoga tidigt i morse. Känns bra att veta att dagens träning redan är klar!

Veckan har varit en ganska typisk träningsvecka för mig. Snabba, effektiva pass med en variation av löpning, styrka och yoga. Precis som jag vill ha det. I helgen har jag inte planerat att träna. Förutom dagliga promenader kan kroppen behöva vila lite.

Lämna en kommentar

Annons
Annons