Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Addnature Green Week

Addnature Green Week

partner promotion

Att vistas i naturen och vara aktiv där ger så mycket mer än en träningsupplevelse. Förutom svettdroppar i pannan får du frisk luft, nya upptäckter och massor med härligt dagsljus. Om jag var tvungen att välja mellan att träna inomhus och utomhus så skulle jag lätt välja utomhus. Och som den stora fantast av utomhusaktiviteter och friluftsliv jag är gillar jag klädesmärken som är anpassade för just det.

Addnature är sajten som samlar allt du behöver för friluftsliv och aktiviteter utomhus. Där finns kläder från märken som Houdini, Patagonia, Haglöfs, Vaude, Klättermusen och Lundhags. Sajten drivs av personer som älskar friluftsliv och det märks verkligen. Den här veckan pågår Addnatures Green Week där några av deras mest miljövänliga märken säljs till hela 25% rabatt.

Addnature Green Week

Det här med att ha ett miljömedvetet tänk i sin konsumtion, vare sig det gäller mat, saker eller kläder, är så viktigt. Samtliga klädesmärken i Green Week-kampanjen jobbar aktivt med detta och tillverkar kläder som håller länge, både kvalitets- och modemässigt samt som är mångsidiga och går att använda till många olika slags aktiviteter.

Erbjudandet från Addnature gäller bara denna vecka så passa på att shoppa snygga och hållbara friluftskläder med 25% rabatt. Klicka in dig här och använd rabattkoden GREEN2016 när du handlar.

Inlägget är sponsrat av Addnature

Lämna en kommentar

Annons
Annons