Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En bättre fredag

crossianter

Jag vaknade i morse med fyraåringen lilla kropp tätt intill. Han hade sovit i vår säng större delen av natten och för en gång skull hade ett och ett halvt-åringen sovit hela natten i sin säng. Jag drack mitt kaffe medan jag sminkade mig och när jag var klar väckte jag barnen. En stund senare var vi alla på väg till förskolan och jag lämnade av dem till frukosten där.

På tåget in till kontoret bloggade jag och sedan promenerade jag genom stan i en varm och skön morgon.

Större delen av jobbdagen bestod av ett roligt möte där jag pratade SEO med bloggarna på ELLE Decoration.

frukost

Vi dukade upp med god frukost från Brillo inför mötet och så spenderade vi förmiddagen i det mötesrum som är kontorets ljusaste, men också blir kontorets varmaste när solen ligger på.

Karin gym

Jag lämnade kontoret efter lunch och hann med ett snabbt styrkepass innan det var dags att hämta barnen. En halvtimme hade jag på mig och under den tiden körde jag sju övningar i tre set vardera, de främsta var med fokus för baksidan.

En av övningarna var ny för mig och tog bra för rumpan. Det var ett höftlyft med ett spänt gummiband under knäna. När jag var i övre läget pressade jag knäna utåt för att få bra kontakt.

plockmat

Så hämtade jag gosungarna. Vi åkte direkt till mataffären för att handla mat. Det blev en veckohandling och lite extra gott inför helgen.

Efter dusch och lite fix plockade jag fram en typiskt god middag, enligt mig: plockmat med surdegsbaguette och annat bröd, rostbiff, ost, kokta ägg, grönsaker, mozarellaost och lite annat.

vattenmelon

Och så vattenmelon. Denna somriga frukt har jag längtat efter!

Nu är har mörkret fallit, huset är fyllt med tända ljus och vi har en helg framför oss när alla är lediga. Bästa!

Lämna en kommentar

Annons
Annons