Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

När jag tittade ut genom fönstret igår morse såg jag att det snöade. Löpning var planerad som träning på morgonen och snön gjorde att jag inte var så sugen på det. Men jag gav mig ut i alla fall. Här kommer en Dagens från igår onsdag.

En Dagens:

  • Min dag började med sex kilometer löpning i snö. Det var trots allt härligt att komma ut och snön störde mig inte så mycket när jag hade börjat springa. En halvtimmes löpning i tidig morgon var så mycket mer värt än om jag hade sovit en längre stund.

Dagens harschampoo

  • När jag kom tillbaka hem efter löpningen insåg jag att jag bara hade fem minuter på mig att duscha och fixa mig. Att hinna tvätta håret var bara att glömma så jag tog en snabbdusch och så fick torrschampot bli min räddning. Jag brukar tvätta håret två gånger i veckan och om det känns smutsigt mellan tvättarna är torrschampot oumbärligt. Efter några spray med den och borsten genom håret så såg min frisyr helt okej ut.
  • Jag väckte barnen och fick dem klara för att åka till förskolan. Som vanligt parkerade jag bilen där för att få en extra promenad till tågstationen.
  • På jobbet hade jag en del möten, bland annat med Facebook, och så jobbade jag på med en SEO-föreläsning och workshop som jag ska hålla för kollegorna i Malmö nästa vecka.

dagens lunch Mocco

  • Klockan 13 lämnade jag kontoret och gick bort till Mocco för att träffa en före detta kollega, som jag inte träffat på en sex-sju år. Jag åt deras goda Mocco Nyttig och vi hann uppdatera varandra om karriärer, familj och boende under en timme. Super trevligt!
  • På pendeltåget satt jag och bloggade och så promenerade jag bort till förskolan för att hämta barnen. Vi har som rutin att alltid duscha dem direkt efter förskolan eftersom de ofta är ganska så smutsiga då. Jag gjorde dem sällskap och så fick jag äntligen mitt hår tvättat. Jag passade på att göra hårinpackning och hade i den ett par timmar innan jag sköljde ur den. Är nöjd med att jag håller mitt löfte till mig själv att göra hårinpackning minst en gång i veckan.

dagens kaffe

  • Jag brukar försöka tänka på att hålla nere kaffekonsumtionen så att det inte blir alltför många koppar per dag. Men eftersom jag inte hade fått i mig något kaffe efter lunchen var jag väldigt kaffesugen efter den där duschen och när jag skulle börja med middagen. Så medan jag drack en nybryggt mugg ställde jag mig i köket för att laga mat.

Dagens middag

Dagens middag

  • Till middag gjorde jag tortillapizza. Jag toppade pizzorna med tomat, skinka, svarta oliver, riven ost och oregano. Vi hade lite rester av en quornfärssås hemma så den hade jag på min och Smillas pizza istället för skinka. Det här är mat som går ganska snabbt att göra och som alla i familjen älskar.
  • När barnen hade lagt sig satt jag en stund med ett nytt projekt, vilket jag tänkte berätta lite mer om senare idag, och så tittade vi på Maria Wern.

En bra onsdag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons