Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Hälsoindex

Halsoindex

partner promotion

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker att det är oerhört tråkigt med lån, försäkringar och den typen av frågor. Samtidigt är jag medveten om att det är viktigt att ha koll och vara engagerad i att göra rätt val i dessa områden. Därför är jag glad över att i samarbete med Zmarta kunna dela med mig av några smarta tips gällande lån, försäkringar och sparande online.

I första delen av en serie av inlägg från dem vill jag berätta om Zmarta Hälsoindex. Som vi alla vet finns det ju en mängd träningsformer att välja på, vilket jag personligen tycker är kul. Nya varianter av träningstyper dyker ständigt upp och för egen del är inspirerande att testa dem. Men för att träningsmotivationen ska hålla i sig i det långa loppet tror jag på att hitta en eller ett par träningsformer som man fastnar för och som verkligen passar en. Och det kan Zmarta hjälpa till med!

Halsoindex

Klicka in dig på Zmarta Hälsoindex och ta del av detta quiz. Där kan du dels läsa om ett gäng träningsformer, hur mycket kalorier man förbränner av att träna dem och vad de kostar att utöva. Utöver det kan du också svara på några frågor och få veta vilken eller vilka träningsformer du passar för att göra. Kul grej va?!!

Halsoindex

Jag har klickat mig igenom frågorna och svarat på dem. Men egentligen hade jag inte behövt det för jag vet att det är löpning jag älskar allra mest, tätt följt utav styrketräning med pulsinslag och yoga.

I nästa inlägg i denna serie kommer jag tipsa om hur du kan jämföra dina lån och försäkringar på Zmarta.

Inlägget är sponsrat av Zmarta

Lämna en kommentar

Annons
Annons