Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Helgen i bilder

Helgen i bilder Karin

Helgen i bilder Karin

Vad jag gjorde i fredags kväll vet ni redan, men här kommer lite av det jag gjorde resten av helgen – ett inlägg med helgen i bilder.

Regn och ruskigt väder gjorde att vi spenderade mycket tid inomhus. Skönt faktiskt att få ta det lite lugnt och inte göra så mycket. Det fanns tid till att bläddra i tidningar, vila och jag tog mig också an projektet att laga ett gäng kläder, som legat och väntat i en hög ett tag.

Helgen i bilder bullar

På lördag förmiddagen åkte vi iväg och veckohandlade. Älskar att få fylla upp kyl och skafferi med en massa gott för en vecka framåt. När vi kom till brödavdelningen doftade det lockande av kanelbullar och vi köpte med oss ett gäng hem. Senare på eftermiddagen fikade vi dem tillsammans med kaffe och mjölk. Oj, vad gott!

Helgen i bilder halsosamt fika

Efter fikat hade jag fått feeling på det här med bakverk så jag ställde mig i köket och gjorde ett gäng hälsosamma bollar. Dessa kommer jag bjuda på senare denna vecka.

Helgen i bilder jordgubbsfrukost

På söndagen fick vi lite av en sovmorgon. Alla sov till strax efter åtta och det var både skönt och välbehövligt. Jag mixade ihop en jordgubbssmoothie till vår frukost och så lyxade vi till med färska jordgubbar på smörgåsen. Kombinationen ost och jordgubbe är verkligen så god!

Resten av förmiddagen spenderade vi hemma med lite fix och lek. Mannen lagade en god lunch och sedan satte vi oss i bilen för att åka och träffa min syster och pappa.

Helgen i bilder rosor

Igår skulle min mamma ha fyllt 70 år så vi åkte till graven och satte rosor i vaser till henne. Känns så konstigt och tråkigt att hon inte är med oss längre, men samtidigt fint att vi får ha våra minnen av henne kvar.

Efter det åkte vi hem till syster och fick galet gott fika där. Vi åt alla glupskt av hennes äppelpaj med vaniljsås och chocolate chip kakor. Jag kan konstatera att denna helg har varit fylld med goda fikastunder och det är verkligen inget jag klagar på.

2 kommentarer

  1. Tycker det är härligt med inlägg i form av bilder 🙂 Dina ger en härlig känsla och de där kanelbullarna får det att dregla lite i munnen 🙂 Förstår att det smakade gott med kaffe och mjölk!

Lämna en kommentar

Annons
Annons