Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Helgplaner

Helgplaner Korsbarstraden Kungstradgarden

Fredag igen och jag förstår inte vart veckorna tar vägen? Fram till igår har jag sett fram emot den här helgen som kommer jätte mycket. Jag och bästa kompisarna har sedan länge planerat att ha tjejhelg där vi och allas yngsta barn skulle ha setts hemma hos en av oss för att umgås, hänga och ha det mysigt. Men sjuka barn har nu satt stopp för planerna och vi var igår tvungna att ställa in tjejhelgen.

Sjukdom går ju inte att påverka så det är bara att gilla läget. Men tråkigt är det. Nu vet jag inte riktigt vad som händer i helgen, men om jag ska ge er ett tips på vad ni kan göra denna helg så är det att åka till Kungsträdsgården i Stockholm. Jag gick förbi där snabbt igår och hann knäppa några bilder på körsbärsträden, som just nu blommar så vackert. Turistfälla eller inte – det är så värt ett besök!

Helgplaner Korsbarstraden Kungstradgarden

Bästa tipset är att åka till körsbärsträden i Kungsträdgården när det inte är så mycket folk där, gärna tidigt på morgonen. Jag ska själv försöka göra det någon morgon i nästa vecka. Att få gå runt under de rosa blommorna i ensamhet är något alldeles extra och väldigt härligt.

Helgplaner Korsbarstraden Kungstradgarden

Helgplaner Korsbarstraden Kungstradgarden

Helgplaner Korsbarstraden Kungstradgarden

Ljuvliga blommor! Vad ska du göra i helgen? Berätta jätte gärna för jag är nyfiken!

10 kommentarer

 1. Jag hade tänkt mig en löprunda i morgon efter en planerad städning på fm 🙂 På kvällen är vi bortbjudna till svärmor och svärfar!
  Lite söndagsträning och övningskörning med dottern på em.
  Hela helgen bokad haha
  Synd att man inte ha det närmare till Stockholm för det så vackert.
  Trevlig helg!

 2. Tråkigt att det inte blev någon tjejhelg för dig 🙁 Hoppas ni får en mysig helg ändå. En oplanerad helg kan ju bli väldigt spännande och rolig 😀

  Själv ska jag överraska min sambo som blir 25 med en övernattning på Bjertorps slott. Han vet inget än och det ska bli så himla mysigt! Tyvärr är jag förkyl och hoppas att smaken kommer tillbaka tills imorgon.

  Ha det jättebra!

 3. Trist med sjukdomar som förstör planer!
  För min del är det en rätt fullspäckad helg. Igår var jag ut och åt och drack med en vän jag inte har träffat på tre år. Helt galet hur lätt man kan tappa kontakten med folk! Och hur lätt det faktiskt är att återuppta den, med ett enkelt sms som tar 13 sekunder att skriva.

  1. Kul att du har massor med planer i helgen och vilket härligt sätt det var att inleda den på! Visst är det härligt att det faktiskt är så enkelt att återuppta kontakten med gamla vänner. Där har vi sociala medier och sms mycket att tacka!
   Ha en fortsatt fin helg!

 4. Som du säger – tråkigt med sjukdom, men inte så mycket att göra åt! Du får mysa med din familj istället 😀 Jag kommer till Stockholm nästa helg och ser verkligen fram emot Kungsträdgården!!! Har aldrig varit där när det blommat såhär! Njut söndagen fina du! Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons