Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Lilla Ekot och en fika med Baka Sockerfritt

Lilla ekot

I torsdags stannade jag kvar i stan efter jobbet, bland annat för en fika på Lilla Ekot. Detta lilla ekologiska café ligger på Riddargatan på Östermalm och serverar både hälsosamma luncher och nyttigt fika.

Den hälsosamma Snickers som jag valde att fika till min kopp kaffe var verkligen hur god som helst. Den påminde väldigt mycket om de nyttiga Snickers, som jag tidigare har tipsat om. Och jag inser att jag måste göra dem igen snart för godare än så här blir det knappast!

Lilla ekot Marja Baka Sockerfritt

Mitt sällskap på Lilla Ekot var Marja från Baka Sockerfritt. Det var första gången som vi träffades IRL och det var verkligen jätte trevligt. Hon är ju fantastiskt duktig på att baka hälsosamma och sockerfria bakverk och det var kul att prata blogg business med henne.

Vi satt där och mumsade på varsin Hälso-Snickers och njöt av stunden.

Lilla ekot

Det var inte lätt att välja bakverk där på cafét, kan jag säga. På disken fanns hur många härligheter som helst uppdukade. En tosca- och mazarintårta såg inbjudande ut …

Lilla Ekot

… en morotskaka med glasyr och hallon såg väldigt smaskig ut. Detsamma gjorde Bountybitarna …

Lilla ekot

… och olika sorters raw balls hade de mängder av.

Lilla ekot

Men jag är trots allt väldigt nöjd med att jag valde en sådan här Snickers. Godare bakverk får man leta efter!

Det var Marja som tipsade om detta lilla ekologiska och hälsosamma café och jag är väldigt glad att hon gjorde det.

Lämna en kommentar

Annons
Annons