Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Nytt projekt

Nytt projekt Karin Kungstradgarden

De senaste månaderna har jag haft möjlighet att lägga mer tid i mitt egna företag. Health by Karin är en verksamhet med fokus på hälsa och träning. I den ingår bloggen och mina samarbeten med olika partners, mitt uppdrag som löpcoach, föreläsningar och nu även ett nytt projekt. Det är ännu lite för tidigt för att berätta vad detta projekt handlar om, men jag kan berätta så mycket att när jag gick från uppstartsmötet för projektet i tisdags gjorde jag det med en väldigt bra känsla i magen.

Det jag kommer uppnå med detta projekt är något jag har jobbat för i nästan ett år. Jag har på olika sätt testat varianter på hur jag skulle kunna jobba med detta och nu har jag äntligen hittat rätt. Det är så det känns just nu och förhoppningsvis kommer känslan bestå när jag har lanserat projektet.

Nytt projekt

Jag hade tid att tänka när jag gick genom stan från det där mötet. Att landa i något som känns bra är en så härlig känsla, speciellt med tanke på att jag har jobbat för detta länge och var tvungen att väga för- och nackdelar mot varandra innan jag fattat beslutet att ta mig an detta. Fast egentligen hade jag inte behövt väga för och emot för jag visste redan då att detta var rätt för mig.

Projektet kommer kräva en hel del från mig, men eftersom jag är så inspirerad inför detta så kommer jag göra det med glädje. Om någon vecka eller så hoppas jag att jag kommer kunna berätta för er vad det handlar om. Och jag är säker på att många av er kommer att gilla detta!

Nytt projekt Stockholm

Det kändes som ett bra tecken att solen sken över staden den eftermiddagen. Jag tog det i alla fall som det!

Nytt projekt Raw bar

Efter mötet var magen lite hungrig och jag var glad för den raw bar som jag hade med mig i väskan. Dessa bars från Friggs har räddat mig många gånger när jag har varit på vift. Med torkad frukt och nötter eller mandlar mättar de bra och jag älskar att de inte innehåller något annat onödigt. Efter det mellanmålet var jag både mätt och glad i magen!

9 kommentarer

 1. Jag bara måste få säga att jag har letat och letat och åter igen letat efter en blogg som inspierar mig. Mitt problem är att jag älskar mat (vem gör inte det?) men jag har haft svårt att veta vad jag kunnat äta. Visst finns det listor över bra mat men det har tagit tvärstopp tills nu. All god mat du lagt upp på bloggen vill jag också äta.

  Kommer hädanefter följa dig och Tack för att du delar med dig! ☺

  1. Hej Helene
   Tack för att du tar dig tid att kommentera här. Jag blir jätte glad av att höra om att du hittar matinspiration här hos mig!
   Det här nya projektet som jag jobbar med tror jag kommer passa dig. 😉
   Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons