Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mina favoriter med hallon

hallon-favoriter

Nu dröjer det inte länge förrän de första svenska hallonen kommer och jag vill därför tipsa om allt gott man kan göra av hallon. Här får du mina hallon recept favoriter – en härlig blandning av hallon smoothiebowl, hälsosam hallon cheesecake och hallon chiasylt.

hallon-favoriter-raw-cheesecake

Först tycker jag att vi börjar med denna ljuvliga hälsosamma raw cheescake med hallon, som jag bakade till min senaste födelsedag. Bestående av hallon, citron och vanilj ger den en ljuvlig smak där sött möter syrligt.

Vill man så har jag också receptet på en annan väldigt god hallon cheesecake som är av det onyttigare slaget.

hallon-favoriter-smoothiebowl

Att göra smoothies på hallon är annars en klassiker. Den hallon smoothiebowl som syns på bilden var hur god som helst. Ett annat smoothietips är att göra en med hallon och lakritspulver. Det blir en god hallon- och lakritssmoothie!

Att göra nyttig hallonglass av frysta bananer, hallon och jordnötssmör är hur gott som helst. Och har ni testat att göra rosa jordnötssmör? Det är alltså jordnötssmör och hallon, både gott och fint att se på!

Ett härligt frukosttips är att göra ugnsbakad gröt med hallon. Och till pannkakorna äter jag gärna chiasylt gjord på hallon.

Åh, vad jag längtar tills vi kan plocka färska hallon från buskarna!

Kolla också in mina andra favoriter-inlägg:

Lämna en kommentar

Annons
Annons